yaran minibus diyaloglari 

/ 12
kapat
  1. Sivasta ssk hastanesinin halk arasindaki adi sikortadir. inanmayan varsa sehri ziyaret edip gözlemleyebilirler. sehir efsanesimidir bilmem ama söyle bir diyalogtur döner;
    ( kari koca köy minübüslerinin duragina gelir. adam karisini köyden minibüse bindirecek ssk'ya gönderecektir ve soförle arasinda trajik bir diyalog vuku bulur) +kadinin kocasi -minibüs soförü
    +gardas selamin aleyküm
    -aleykümselam
    +gardas bizim hanim sivas'i bilmez sen bunu sikortada birak
    -....!!!!§§§
    #3522807 (drumstylo, 11.06.2008 02:33)
  2. bugün kadıköy'e inerken yarılmama sebebiyet veren diyaloglardır;

amca: durakta inecektim şöför bey bastın gidiyorsun.

şöför(istifini bozmadan aynadan keserek amcayı) : ayet mi var durakta ineceksin diye, 2 adım ötede in ne olacak

azarath is yerlerde *
    #3559627 (azarath, 19.06.2008 21:41)
  3. Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse biner,birbirlerinin yüzüne bile bakmazlar. Çocuklardan biri şoföre parayı uzatır:
    -Abi bi öğrenci bide hayvan alır mısın?
    #3567988 (Aci Biber, 21.06.2008 22:34)
  4. olay antalya'da geçer aynen "yaşanmıştır" şarhoş bir abimiz minibüse biner;

-bizim evin ordan geçiyor mu?
    -@!@!###.

minibüs yarılmıştır.
    #3596141 (denizci86, 29.06.2008 15:24 ~ 01.07.2008 01:11)
  5. kocaçığım ben önden verdim sen arkadan verme sakın.
    #3596254 (reich, 29.06.2008 15:44)
  6. -kızım ben önden verdim senin arkadan vermene gerek yok.
    #3610641 (xefo7, 02.07.2008 19:10)
  7. Sınavımın kötü geçmesinin verdiği agresiflikle başıma gelmiş olay. Tüm minibüsün REZiL diye bağıran bakışlarına mağruz kaldığım olay.

Yaşlı teyze : Oğlum şu düğmeye basar mısın?
    Bn: Tam olarak buna mı?
    Yaşlı teyze: Evet evladım.
    Bn: Emin misin?

.........

Sonunda teyzeciğimiz gelip kendi basmıştır STOP düğmesine.
    #3625489 (emres, 06.07.2008 00:30)
  8. - evren sitesinden geçiyo mu?
    - yok abla geçmez.
    - tamam biz de oraya gitmicez zaten.
    #3655209 (yozishanko, 12.07.2008 18:53 ~ 11.09.2008 16:05)
  9. konya il sınırlarında gerçekleşmiştir.
    bosna herkes mahallesinden merkeze inmek üzere minibüse binen tu kaka en sevdiği yer olan arka sol koltuğu kapamamamın derin hüznüyle çöker bir koltuğa. aşırı sıcak ve ilerleyen dakikalarda dolan minibüs tam olarak cehennem azabı yaşatmaktadır. minibüsün kapısı dahil her tarafı açık giderken otogardan yaşlı bir teyze biner. haliyle kendisine yer verilir. teyze tüm camları kapattırırken bir genç kızla arasında şöyle bir diyalog geçer;
    genç kız: teyze napıyosun kapatma camı cok sıcak
    yasli teyze: evladım bana dokanır ama
    genc kız: (sinir harbiyle beraber) kapatırsan da bu 30 yolcuya dokanır
    minibüs: yerlerde
    #3655222 (tu kaka bana, 12.07.2008 18:57 ~ 19:01)
  10. kadıkoyden kalkan minibüs e5 üzerinden kartala gitmektedir.
    minibus kadıkoyden hareket eder herkes parasını uzatır para toplama işlemi bittikden sonra şöför minibüsdekilere şöyle seslenir.
    kaptan şöförünüz konusuyor sırayla alim benzinlik bostancı köprüsü maltepe cami kartal varmı?
    bir an yanlış minibüstemiyim lan ben diye kendime sormuşluğum vardır.
    #3655257 (nickimlearampekiyidegil, 12.07.2008 19:08)
  11. yazar kişisi ( ben oluyorum çaktırma ) bucadan gaziemire gitmek üzere dolmuşa biner. az sonra yanına 16-17 yaşlarında diye tahmin ettiğim, karşıdan bakılınca ufak gösteren bir genç oturur. dolmuş şöförü gencin minibüs içersinde birinin yakını olduğunu zannederek şu diyalogu başlatır ;

şöför - çocuğun parası verildi mi ?
    genç - ben kendim verdim abi.

buraya kadar herşey normal. fakat arkadan 23-24 yaşlarında biri şöföre doğru şu cümleyi sarfeder ;

- abi çocuk diyosun eşşek kadar adam bu.

ve genç arkaya dönerek minibüs güzergahı boyunca gülmeme sebep olan o yaran cümleleri hafif tebessümle sarfeder ;

- abi eşşek tabiri biraz garip oldu ama yine de sağol.

bittim, öldüm.
    #3661272 (waLking away, 14.07.2008 01:02)
  12. dolmuş dolu olduğu için iki kız arkadaştan biri ön kapıdan biner biri arka kapıdan. öndeki bağırır xxx ben önden verdim,senin arkadan vermene gerek yok.
    #3665666 (edjo, 14.07.2008 23:36)
  13. bu diyalogları dolmuş dışında denediğimiz takdirde cinsi sapık muamelesi göreceğimiz diyaloglardır.
    dışarda, sokakta, kız arkadaşın yanında denemeyin.

+arkadan öne doğru uzatalım.

+arkadan vermeyen kalmasın.

+şunu uzatırmısın abi.

+bozuk yok mu apla?
    gibi...
    #3708148 (hallucinogen, 23.07.2008 16:28)
  14. 2-3 kitap okumuş, bu kitaplarıda tam olarak okumamış, kulaktan dolma bilgiler ile hayatını geçiren birisinin, bir kültür denizi abidesi olan minibüs şöförlerini küçük gören bir gencin yaptigidir. ama olaylar beklediğimiz gibi gitmiyorsa, ateşin buzu erittiği gibi sıvılaşmak ve akabinde buharlaşmak kaçınılmaz olabilir. *
    delikanlı kaptan-dk
    artist yolcu-ay

ay- kaptan, hayat yabancı bir dil gibidir, herkesin farklı bir telaffuzu vardır.
    ay ic sesi- su cam kenarina dogru oturan hatunda guzelmis, yani da bos, yilisayim bari.
    dk iç sesi- beklediğim kişi bu mu acaba?
    dk- christopher morley okuyoruz anlaşılan, bende severim kendisini ama yazıları bazen çok donuk, sıkıcı oluyor biraz.
    ay iç sesi- oha oha, bu ne diyor lan, christopher morley de kim? bizim ferhat'tan duyduk bu lafı, nereden bilecektim ben bu sözün sahibinin christopher morley olduğunu.
    ay- evet, christopher morley büyük adamdır.
    dk- ben brendan gill'i daha çok severim ama, hayata olan bakış açısı hep optimistiktir ve insanlarin iyi yonlerine vurgu yapar.
    ay- ulan sen ne biçim kaptansın, biz bilmiyoruz diye bunlari sallıyor, hatunlara yaraniyor olmayasın.
    dk- hayatın bizi sürüklediği yere kadar hayattayız yavrum, eğer ki hayat ikimizin de aşkını aynı meridyen üzerinde kesiştirecekse, birlikteliğimizi hep beraberce, beraber olduğumuz ve olacağımız insanlarla beraberligimizin serefine kutlayalım, bütün mesele bu, ve bu hayatın bizi sürüklediği son durak bu ask meridyeni ise, bas gaza mehmet'im bas.

bütün minibüs eriyip, buharlaşmış, kaptan kendi okyanusunun anahtarini taşıyan şemsi bulamamış bir mevlana gibi; efkarı ile yaktığı * sigarasını tüttürürken, başka diyarlara yelken açıp, iki okyanusun derinliğinde kendisine yüzmeyi öğretecek anahtarcıyı bulmak için, kendi içinden bağırır; bas gaza be mehmet, bas.

yarmadi ama, yardirabilir.
    #3805789 (aynadaki adam, 12.08.2008 02:07)
  15. olay dudullu-bostancı minibüsünde geçmektedir. orta yaşlı bir amca minübüse biner, 100 ytl yi şoföre uzatır ve olaylar gelisir..
    şoför: bozuk yok mu kardeşim!?
    yolcu: yok be abi. ama ellilik bozabilir misin?
    şoför:....
    yolcu: bir sorayım iki elliliği olan varsa versin, bozabilir misin?
    şoför:...
    yolcu: be suphanallah.. arkadaşlar iki elliliği olan var mı??
    zıpır genç: abi iki elliliğimiz olsa burda işimiz ne!
    #3851315 (bovary, 21.08.2008 21:26 ~ 17.09.2008 16:04)
  16. kartal-pendik minibüsü şöförü neşeli insan, yolda çalışma v.b. bir şey olmamasına rağmen ara sokaklardan birine dalar ve normalde hiçbir minibüsün girmediği yollardan devam eder. ve bu sırada yolculardan gelen isyankar nidalara şöyle cevap verir : "yıllardır hep minibüs yolu, hep aynı yol hep aynı yol! sıkıldım artık! hayatıma renk gelsin istiyorum!".

not : aynı minibüs şöförü her binen yolcuya "sakızın var mı?" diye sormasıyla da gönlüme taht kurmuştur.
    #3851336 (wildy, 21.08.2008 21:31)
  17. -alt geçidin üstünde inecek var.
    +!?
    #3851499 (serayed, 21.08.2008 22:08 ~ 24.08.2008 00:13)
  18. -okumadan yazanların kanıtı olan başlık.
    +80 ayrı yazar aynı olayı "bizzat yaşanmıştır" diye anlatırmı .mına koyim.
    #kaptan müsait biryerlerdee!

*
    #3858270 (halusinojen, 23.08.2008 10:07 ~ 23:21)
  19. (yaşanmıştır)
    Şöför; arkayı dörtleyelim.
    Yolcu; dolu zaten.
    Şöför; boş yer var hissediyorum.
    #3858349 (makinist, 23.08.2008 10:56 ~ 02.09.2008 17:17)
  20. - kaptan beni sağda yapıştır!
    #3858397 (hece ozturk, 23.08.2008 11:20)
  21. minibüs vaktinden 10 dakika önce kalkmı$tır araba tıka basa doludur...

+şöfer bey 7 yasından kucuklere para alıyor musunuz ?
    -hayır almıyoruz abla
    +benım cocuk 6 yasında ona da vermıstım 9 ytl
    -eee
    +onu ben geri alayım daha küçücük cocuk
    -ablacıgım arac doldu diye kalktık ne bu şimdi
    +utanmaz adam minicik cocuktan para alıyo ( yolculara doğru)
    -abla yer yok diye kalktık agzını topla hırsızlık yapmıyoruz burda
    +ben anlamam madem öyle ver bana paramı

( 2 dk sessizlikten sonra )

+şöfer bey bakın paramı verin sizi şikayet ederim
    *minibüsün tekerleri götüne girsin verin şuna parayı ( yolculara doğru )

tamamen gerçek.
    #3893293 (realoqus, 30.08.2008 20:30)
  22. ben mesela bi keresinde dalginlik ve salaklama arasi bir halde sofore "musait bi yerde iner misiniz?" demistim. abi olgunluk gosterdi cevap vermedi. lakin ben ne yaptim? dolmustan inerken bi de kafami kapinin ust kismina carptim...
    #3947664 (eye queue, 11.09.2008 10:42)
  23. şöfer:arkadan vermeyen varmı.*
    müşteri:şöfer bey binmeden elinize vermiştim.
    #3968849 (pisluh, 16.09.2008 02:53 ~ 19:41)
  24. Yeni aşkını anlatan bi arkadaşla bir gun otobuse bindik tabi kentkart var arkadaşın eller dolu kentakart gömelgin ön cebinde kalbin olduğu tarafta tabi almayınca göğsünü gösterilen yere tuttu ve didit şeklinde bir ses çıktı bütün otobus bizi izlio arkadaşın tepkisi;
    -bir tane daha öğrenci lütfen kalbimi yeni doldurdum..
    -?!?!?!?!?!?!?
    #4081057 (cokrail, 12.10.2008 22:34)
  25. - bayan önden verin arkadan binersiniz.
    + nası yani ?
    #4081090 (abidas, 12.10.2008 22:40)
/ 12
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran minibus diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran minibus diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran minibus diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran minibus diyaloglari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» naftol » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » issizlik » ege universitesi ogrenci koyu » ayrimcilik » avea » marty friedman » wikipedia nin kapatilmasi » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » hellboy 2 the golden army » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » turkiye nin en komik kadini » erkence » kurtlar vadisi yemekteyiz » melis birkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mesut » kapuska » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » call me » zuvvar » kestane » ifa » electric blue » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » velev ki got olduk » kim smith » olympiakos fc » bir dokun bin oh isit » the tattooist » korsan cd saticisi