yaran ktunnel yorumlari 

kapat
  1. (bkz: ktunnel i yeni youtube sanmak)

edit : yüzünüze vurmak istemezdim.
    edit': (bkz: sizin köyün daha büyük olmasi)
    edit'' : lan baslık acıp acıp basıma yıkmaktan vazgecin lan!
    #3431308 (objebi, 22.05.2008 14:19 ~ 06.07.2008 11:16)
  2. ktunnel engellenirse ona ulaşmak için başka bir proxy sitesi kullanmayı düşünen bünyelerin yorumlarıdır.

(bkz: çiviyi çivi söker)
    #3625773 (DjarumTurk, 06.07.2008 01:38)
  3. (bkz: eteği kaldırın melodiyi indirin)*
    #3625901 (naif, 06.07.2008 01:57 ~ 02:28)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran ktunnel yorumlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran ktunnel yorumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran ktunnel yorumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyumak lazim » chronophilia » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » sozlukten kiz kaldirmak » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » night ranger » florinali numuneddin » eksi sozluk te basligi var » hic bisikleti olmamis insan » mozole mirach » ruzgardasavrulanyaprak » rik smits » acz ve fakr » anima » birgun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » burak erdogan » aba guresi » eski sevgilinin cisini tutamamasi » diskalkuli » starfucks » the 39 steps » vedad ibisevic » animal farm » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » ece temelkuran » deniz aslan » anatomic autogynephilia » turk silahli kuvvetleri