yaran karikaturler 

/ 4
kapat
  1. yiğit özgür ve hunililerden geliyor şimdi de,

bir grup coşkulu hunili hoca efendinin yanına gelir,

- zekat verdik fekat almadılar!
    + lan oğlum bela mısınız siz?
    - elhamdırıllah!
    #3936846 (der meister, 08.09.2008 22:53)
  2. archimedes çırılçıplak dışarı fırlayarak kıyafetlerini çalan adamı kovalar. bu esnada orsbu çocuuuuuuu diye bağırmaktadır. olaya tanıklık eden iki kişiden biri elinde kağıt kalem olaran ikinci kişiye "eureka yaz sen." der. yarmış bitirmiştir.
    #3989550 (dulgerbob inciryapragi, 21.09.2008 01:30)
  3. http://yogan.meinungsvers...r.de/fun/ass-rape-man.jpg
    #4002859 (pluto the planet, 24.09.2008 06:43)
  4. bir öküz bilgisayar almıştır,çalıştıramayınca müşteri hizmetlerini arar

-merhaba ben sizden bilgisayar aldım ama öküz olduğum için çalıştıramadım
    +bağlantıları kontrol ettiniz mi?
    -ettim ama hala öküzüm

(bkz: selçuk erdem) *
    #4218416 (edit akbayram, 12.11.2008 02:33)
/ 4
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran karikaturler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran karikaturler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran karikaturler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran karikaturler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » sikilmis gotun davasi olmaz » orospu cocuklugu » ka ri bahir » mercimegi firina vermek » rs ne la » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » 60 » imkb » dilek tutarken heyecanlanmak » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » deger paradoksu » tepetaklak » ilk is gunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » what else could we ve said » hayretsin » cinas » carla gugino » aslantepe » tikky » kan sporu » carsi » hocalarin gaflari » online olanlari alt alta okumak » besibirarada » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » vados su » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » nil burak