yaran itiraf com yorumlari 

kapat
  1. büyük çoğunluğu anı kıvamında olan, atmasyon ve sallamasyon itirafları ciddiye alıp üşenmeden yapılan, ayrıca insanı yaran yorumlardır.

örnek olarak:

itiraf:
    acımadıki, Kadın, 23, Eskişehir
    Öfkeni serbest bırak

O kadar çabuk öfkeleniyor sonra da gemileri yakıyorum ki... "Kontrol edemediğin duygularından belki de en tehlikeli olanı öfken ve bunu değiştirmek için çaba sarfettiğini görmüyorum." diyen psikoloğumla kavga ettim, ondan da ayrıldım, yetmedi dava ettim! Bazen ben de kendime hayret ediyorum!`

yorum
    cananadolu , Erkek , 25 , istanbul - 10.08.2008 01:11
    Sevgili acımadıki, sen belki bir kişiye, olaya ya da olaylar bütününe sinirlenip, kızıp gemileri yakıyorsun. Peki, hiç futbol hakemlerini düşündün mü? Tribünde onbinlerce terbiyesiz, hepbir ağızdan ana avrat küfür ediyorlar. Sadece onların işine geleni değil de kitapta yazanı yaptı diye. Oysa hakemlerden, kimisinin anası ölmüş, kimisinin eşi doğum sancıları çekiyor, kimisinin daha 3-5 günlük bebeği var. Öylesi durumlarda hakemler nasıl kendini kaybedip, tribüne dönüp "Ulan ben de sizin.." diye başlamaz? Çok basit: öncelikle duymazlar, sonra haklı olduklarından emindirler, doğru yaptıklarından emindirler ve en son olarak da içlerinden "1001 - 1002 - 1003..." diye sayarak derin nefes alırlar. Bu da sinirlerinin yatışmasına neden olur. Tabii farklı bir yöntem de deneyen olabilir ama genel olarak bu şekilde sakinleşirler. Sen de haklı olduğun durumlarda çok sinirleniyorsan, derin nefes alarak içinden sayı sayabilirsin. Yok şayet, haksız olduğun bir durumda sinirleniyorsan da işte onu bilemem.
    #3796366 (mernardo mertolucci, 10.08.2008 02:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran itiraf com yorumlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran itiraf com yorumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran itiraf com yorumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran itiraf com yorumlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aydin » desifre olmaktan korkmayan yazar » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » army men world war » masturiler » klostrofobi » toni kroos » sanat yonetmeni » pippa bacca » emotion fresh bouquet » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » henrik nielsen » zor gunlerden geciyoruz » buraya cikart » dallama ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktor yazarlar » dilek tutarken heyecanlanmak » kederli ruh » bir ogrenci sigarasi olarak winston » mmb » fucked » eurovisin a ilahi ile katilmak » yilbasi turist minciklama festivali » cakirpence » basarisizliga meydan okumak » tarihteki unutulmaz ayarlar » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » erkek korkulari » mikrofon sungeri