yaran hoca laflari 

/ 4
kapat
  1. makro hocası sinir içinde sınıfa girer, derse başlar:
    arkadaşlar işletmede ahlak yoktur bakın okulumuzda bir sürüü sermaye var biri şu dışardaki kaşarlara da iş imkanı sunsun.
    #3487475 (kucukkontes, 03.06.2008 13:43 ~ 16:40)
  2. matematik hocası aklınca espri yapar

kopya çekmek var yakalanmak yoook *
    #3487495 (sheyytan, 03.06.2008 13:47)
  3. lise zamanımda sorulara yanlış cevap vermekle kalmayıp,bir kere bile kendisini dinlemediğimiz matematik öğretmenimizin sınıfa ulusa seslenişe giriş gibi hitap şeklidir...
    'Asilzade ..... çocuklarııııııııııııııııııııııııı!'
    Hala bu argo deyimi nerden üretti bilinmez kendisinin.Böyle hitap etmesiyle derse olan ilgi ve alaka bir kat daha azalmıştır...
    #3487724 (lekmen, 03.06.2008 14:34 ~ 15:08)
  4. - susun len!! şerefsizim hoplatırım.
    #3488377 (htcbrc, 03.06.2008 17:40)
  5. +hocam dünya yamuk mu?
    -hayır evladım, içindekiler yamuk.

+hocam sınava eşormanla gelebilir miyiz?
    -donla gelseydin eşek herif.

+hocam bi kere de laf sokmayın!
    -sokarım, sen de akıllı ol.
    #3488496 (codrex, 03.06.2008 18:06)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

yaran hoca laflari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaran hoca laflari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran hoca laflari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» churcill » esnerken agzi kapatmamak » universite konseyleri » hatira olsun diye dudaktan opmek » yuruyen merdivende insanlari iterek kosmak » death magnetic » yanlislikla bayan tuvaletine girmek » shaquille » marko jaric » antares alisveris merkezi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci