yaran hikayeler 

kapat
  1. insanların abartma sanatını kullanarak değişik hallere getirdiği eğlendirici ve güldürücü hikayelerdir. özellikle dertli zamanlarda bakılıp gülünmesi tercih edilmelidir.

Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup,olmadığını merak eder. Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım. Oturur ve yazar: Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp. Sevgiler oğlun Mehmet. Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu. Sevgilerle annen...*
    #2824994 (Poizer, 11.01.2008 22:44)
  2. (#1478821)
    #2825015 (zargana, 11.01.2008 22:47)
  3. (bkz: reina da dans ederken yere akbil dusurmek)
    #2825026 (dawnologie, 11.01.2008 22:49)
  4. (bkz: uyandıktan sonra 100 fırça darbesi)
    #2825075 (pezzo-soprano, 11.01.2008 22:56)
  5. lisedeyken hep beraber oturuyoruz arkadaşlar falan. aramızda komik bir diyalog geçti.

x= arkadaş no 1
    y= arkadaş no 2
    s= ben

x= kalk lan ordan ben oturucam
    y= senin ananı...
    x= ne? banamı dedin?
    s= yok sana demedi annene dedi
    #3560971 (sedating, 20.06.2008 10:46)
  6. köyün birinde azmış bir çocuk varmış bu genç bir gün ahırlarındaki küçük sıpayı düzmeye karar vermiş nasıl yapabilirim diye düşünürken sonunda o hain plan aklına gelmiş vakit geçirmeden planı uygulamaya koymuş bir sabah okul saati geldiğinde yataktan kalkmamış,anne ve babasına hasta olduğunu söylemiş,öğle saati olduğunda ailesi dışarı çıkmış,çocukta fırsat bu fırsat diyerekten sıpayı kucaklayıp yatağa atmış;iştahla donunu indirmiş tam sokuş işlemine geçecekken kapı çalmaya başlamış,babası "oğlum aç kapıyı diye sesleniyormuş.kan beynine sıçramış çocuğun ne yapsam ne yapsam diye kara kara düşünürken sıpayı kucakladığı gibi camdan aşağı atmış ve donunu çekip kapıyı açaraktan hiç bir şeyi bozuntuya vermemiş.ama bizim talihsiz sıpanın ayakları kırılmış ve neden kırıldığını da çocuktan ve birkaç arkadaşından başka öğrenene olmamış
    #3614942 (Theador, 03.07.2008 17:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran hikayeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran hikayeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran hikayeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran hikayeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » mahalle bakkalina acik mektup » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » karim benzema » idmanli » eskileri saklamayin » sozlukteki galatasaraylilar » arka siradakiler » tarihteki unutulmaz ayarlar » egemenlik 5 yilda bir milletindir » garanti bankasi » karman corman » catania calcio » felicita » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekonyalovankara » isten ayrilma bildirimi » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » sevisenturk » 8888888888888888888 » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » sanat yonetmeni » facebook a bikinili resim koymak » yaran okul muduru laflari » uzun entrylerin okunmamasi » gokhan gonul dostlari » elveda rumeli » aslantepe » ham on rye » aritra