yaran haber yorumlari 

/ 4
kapat
  1. bir denizkızı resim galerisi. atlas okyanusu yakınlarında bir deniz kızı bulunmuştur güya. *
    yorum:
    psyc.hopath

eğer
    bu fotoşhop falan değilse bunlar yenirmi.yani ızagara tava buğulama falan yani....

yazara tavsiye: odayı havalandırmayı unutma güzel kardeşim. kokmasın ev gece gece.

yorum:
    saseahmet

inanmam
    bu nasıl deniz kızı kırk yıllık çapkınım böle çirkinini görmedim deniz kızı deyince seksi bişey olur bunun dudaklara bak 1 tirilyon verseniz öpüşmem bunla .......

yorumun yorumu daha önce kaç tane deniz kızı gördüğünü gerçekten merak ediyorum bu arkadaşın. ayrıca tirilyon değil trilyon.

yorum:
    wlw

gayet normal:))))))))
    dusunun bır gemıde aylar gecıyor sap sapa bu durumda neyı gorsen guzel bır kadın sanman cok dogal fılm yok cd yok dergı gazete yok adamlar ne yapsın:))))))))))))))...

(bkz: kelimelerin kifayetsiz kaldığı an)

yorum:
    muhalefetci

Heh heee!
    Ama sikmayin caninizi arkadaslar! Denizde yüzen her güzel kiz,deniz kizidir! Ama bazilarinin yaninda deniz abisi de oluyor. Dikkat! * ...

bonus: centilmenim, atletiğim, sevimliyim aynı zamanda da espriliyim hesaabı.

yazarin notu: hey allah'ım...
    #3657217 (My MooN, 13.07.2008 02:30 ~ 02:32)
  2. haber:

Victoria's Secret 2008 Yaz Sezonunda yine birbirinden güzel bikini modelleri ile zirvede. Güzeller birbirinden cüretkar pozlarıyla...

yorum:

nasıl bakacayız yaradanın yüzüne ahiret günü...

yazarın yorumu: bikinilere nasıl baktıysan öyle bakacaksın.
    #3657242 (folie a deux, 13.07.2008 02:38)
  3. haberin başlığı: uzulmez e g saray formasi

Konya Galatasaraylılar Derneği, sarı-kırmızılı takımın taraftarı olan TOBB Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez'e, isminin yazılı olduğu 10 numaralı Galatasaray forması hediye etti...

Yorumlar:

sercangs06 (22/07/2008 14:39)
    başlığı görünce yüreğime iniodu :D...

sirkecan (22/07/2008 13:37)
    bende ibrahim üzülmez zannettim.korktum...

2wolky2 (22/07/2008 13:08)
    ibrahim üzülmez sandım valla başlığı görünce * ...
    *

edit: linki unutmuşum;

http://www.sporx.com/deta...p;takim=108&go=118809
    #3702989 (cemmm, 22.07.2008 16:45 ~ 16:48)
  4. işçilerin evine kene dolu torba atmışlar ve ablamız yorumluyor:
    ----------
    NAZAN ALPMAN 31/07/2008 - 12:40
    Bu kadar keneyi nerde bulmuşlar ve niye bu evin içine atmışlar
    hayret yaşamak git gide zorlaşıyor. Allah hepimize kolaylık verir iyisallah.
    ----------

"iyişallah" nasıl bir şeydir lan?!
    #3749172 (Kechi, 31.07.2008 13:58)
  5. haber: "Swinger" olarak bilinen eş değiştiren çiftler, peşpeşe soyuldu. Rezil olma korkusuyla gidemedikleri emniyete maille ihbar yağdırıyorlar.

yorum: iyi olmuş sapıklara... eş değiştirme nedir yaa.. bize yakışıyormu? köpek bile eşini kıskanırken ben bu insanları hangi canlı sınıfına sokayım şimdi.. terliksi hayvanlar!!!!!!!!!!!!
    #3872796 (sadettin kanyak, 26.08.2008 13:58)
  6. Haber: Takım fotoğrafında cinsel organını gösteren Sezgin'e ağır ceza!

Yorumlar:
    ONA VERiLCEK EN GÜZEL CEZA O MESLEĞiNi iCRA ETTiĞi ÜNiFORMAYI ÇIKARTIP BAŞTAN AŞAĞI PREZERVATiF TAKMAK OLUR!!! O TERBiYESiZE O YAKIŞIR.
    ---------
    Çocukken kavgada "ben erkeğim" diyip şeyini gösteren bir çocuğa yaşlı bir kadın, "şeyin var diye kendini erkek mi sanıyorsun? Eşekte senin kadarı var" demişti.
    ---------
    bir tek sendemi var elde olan beyde yok derler koçum

http://haber.gazetevatan....d=199672&Categoryid=5
    #3984941 (P0is0n, 19.09.2008 23:37)
  7. haberin kaynağından yorum gelmiş. 'EMEK HIRSIZLIĞI' başlıklı yorum.

http://www.medyafaresi.co...x.php?hid=16829&cid=3
    #3987073 (tu kaka bana, 20.09.2008 15:04)
  8. haber:Kurtlar Vadisi Pusu, 9 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümüyle sezona bomba gibi girecek.

yorum:

serpil21 Eylül 2008 Pazar 22:26

super

benim aşkım herşeyın ustesinden gelir kanında türklük mertlik var asalet delikanlılık var o ve ekibi mükemmel...

(bkz: ay yerim ben seni)
    (bkz: racon kesmem kedi severim)
    #4007045 (cok kastim 29 karakter rumuza, 25.09.2008 13:54)
  9. haber:

akp'de istifa şoku: yozgat milletvekili mehmet yasar ozturk görevini bıraktı.

yorum:

voltaj dalgalanıyor.ampul göz kırpmaya başladı. 25.09.2008 17:49

http://www.haberturk.com/...cat=110&dt=2008/09/25
    #4007946 (eski yüz, 25.09.2008 17:52)
  10. haber: pelin batu oportajı

"Arda ile yakınlığımız farklıdır. Hep birbirimizin yanındayızdır. Evde çırılçıplak yürürüm. Arda da öyle, hiç utancımız yoktur. Türk normlarında belki garip geliyor ama bizim kadar yakın bir aile ve kardeşlik görmedim."

yorum:
    [17:35 - l-arge] Aman dikkat
    aman dikkat çıplak gezme hasta olursun. bak kış geliyor. .
    #4054540 (kediye kafa atan mucahit fare, 06.10.2008 20:03)
  11. (bkz: mehmet ali birand tarafından yapılan yorumlar)
    #4054571 (tia dalma, 06.10.2008 20:08)
  12. haber:

eşinin penisini kesen kadın.

yorum:

Veysel Kahraman 06/10/2008 - 16:03
    Yaa bayanlar yapmayın şunu..
    #4054589 (oneqeno, 06.10.2008 20:10)
  13. haber(hürriyet): "çok ürkütücü bir kız"
    Görünüşe göre herhangi bir başka kız çocuğu gibi. Ama dikkatlice bakıldığında bir tuhaflık olduğu anlaşılıyor. Yine de o kadar gerçek ki insanın tüylerini ürpertiyor.

Çünkü o insan değil, ama insana en yakın robot.

Japonların yeni nesil hümanoid robotların ilk temsilcisi, 5 yaşındaki bu kız çocuğu.

Söylenenleri algılayabiliyor, hareket ediyor, konuşabiliyor, insan gibi nefes alıp veriyor ve gözlerini kırpabiliyor. Sensörleri sayesinde etrafındakileri algılıyor ve bir şeye çarpmadan hareket edebiliyor.

Japonlar onu, yaşlı ve kimsesiz insanlara hizmet etsin diye geliştirdi.

yorum(heads off):bunu bizde yapsalar kolunu bacağını kesip dilendirirler. ** *
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10071465.asp *
    #4062084 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 08.10.2008 17:35)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

yaran haber yorumlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran haber yorumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran haber yorumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni uuser olacaklara nick onerileri » hipnoz » elfen lied » hayat bilgisi » bacak agrisi » yigit ozgur esprileri » sahibinden kelepir ulke » alkollu halde araba kullanmak » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » bascavusoglu camii » 17 mayis » kopeklerin birbirine girmesi » ratio orani » cagrisimlarin gevsemesi » karateci kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolun basi » aethewulf » fabrikator » you can t do that » borc dekontu » fifa 09 » kaos » taste in men » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » central park i goren apartman dairesi tutmak » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » basliklari bir ters bir duz okumak » neyzen tevfik » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » lafmacun org