yaran gazete ilanlari 

kapat
  1. "köpeğime bahçeli ev arıyorum.", "markette tattırma yapacak bayan aranıyor." gibi parasızlık başa bela dedirten ilanlardır.
    #1977840 (abisesque, 21.07.2007 11:51 ~ 11:52)
  2. (bkz: bayandan full saxo)
    #1977850 (hunlu, 21.07.2007 11:54)
  3. ehliyetim var, yemek yaparım, avrupa yakasında yatılı iş arıyorum.
    #2551196 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 03.11.2007 15:09)
  4. "topkapı da adnan menderes in anıt mezarlıgının karsısında bulunan aile mezarlıgımı, amca oglu ile aynı mezarlıkta yatmak istemediğim icin devretmek istiyorum
    ahmet atalay"
    #2662387 (kirmizi_pazen, 04.12.2007 21:54)
  5. "ilkokul mezunlarının rahatlıkla geçtiği sürücü kursu sınavını, üniversite mezunu oglum abdulbaki soydakök gecememiştir....
    babası halilibrahim soydakök"
    #2662423 (kirmizi_pazen, 04.12.2007 22:00)
  6. "kurban kesebilen şoför aranıyor"

not: ben de lavman yapabilen muhasebeci arıyorum.
    #2918998 (el cordobeslerin yedincisi, 30.01.2008 14:19)
  7. bursa' dan kemal. 35 yaşındayım ve kelim. kendimi idare edebilecek kadar uygun bir işim var. doyasıya ve sınırsız seks yapmak isteyen bayanlar arıyorum. bana ulaşmak isteyen XXX XXX XX XX nolu telefonu arasın.

not: çağrılar dikkate alınmayacaktır.
    not: kişilere torpil uygulanmayacaktır.
    #3087362 (carlott, 03.03.2008 11:07)
  8. askerliğini yapmış, 30 yaşını aşmamış, 10 yıl deneyimli inşaat mühendisi aranıyor

üniversite mezunu kimya mühendisleri işe alınacaktır.
    #4064002 (ifrit, 09.10.2008 00:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran gazete ilanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran gazete ilanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran gazete ilanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran gazete ilanlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» recep tayyip erdogan in sertlesmesi » jf ray london » raca » zookeeper » basarisizliga meydan okumak » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » erkek korkulari » yigit cafe » turuncu sacli kadinlar » uyumayan insan » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » zuhur » circus » gece » kiz hepsi senin mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alanya daki abazanlar » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » sarhos diyaloglari » nasil zor simdi » karmancorman » aksak tirtil cumhuriyeti » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » 85 li misin lan » arkadasim seytan » cakma haham » no one there » desiree » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » 17 kasim » habir