yaran gammaz sikayetleri 

/ 2
kapat
  1. gammaz butonuna sahip yazarların; bir entryi moderasyona şikayet ederken, halihazırdaki listenin kifayet etmediği durumlarda kurdukları entry şikayet cümleleridir.
    (bkz: dikkat bu moderasyona sunulmuş bir ankettir.)
    (bkz: dikkat bu yazar az sonra çaylak olabilir, olmayabilir de)*
    #946777 (kara hilal, 04.12.2006 02:38)
  2. yaran entry silinme sebeplerine belki de eş olabilecek sebeplerdir. tabii bu başlığın moderatörler tarafından doldurulması gerekmektedir. gammazların, entry nin silinmesini veya düzeltilmesini talep ederken yazdıkları gerekçelerdir.
    #958853 (devedikeni, 06.12.2006 16:30)
  3. gammazların da buraya yazabileceği sebeplerdir aslında, hani kendi yaptıkları komik bir gammaz varsa felan...
    #958874 (kutupsal form, 06.12.2006 16:34)
  4. yaran entry silme sebepleri tamamen moderatörlerle ilgili olan, moderatör kişilerinin kendi kelimeleri, kendi düşünceleri ve kendi karar mekanizmaları sonucunda ortaya çıkan maddeler iken, yaran gammaz sebepleri ise çok farklı olarak, gammazların düşünce ve mantıkları sonucu ortaya çıkar. her gammazlanan entry silinmediğine göre, her silinen entry de gammazlanmadığına göre birbirinden farklı olan başlıklardır bu ikisi.

aslında kısaca sözlükteki gammaz ve silinme mevzuatını biraz açıklamak gerekiyor farkı anlamaları için insanların. gammazlar bir entryi işaretleyerek gammaz sebeplerini de bildirerek moderatörlere iletirler. bu sebepler moderatörler tarafından okunur ve kabul görülürse silinir. ama hepsi kabul görmez ve hatta bazen çok komik ve ilginç gammaz sebepleri de gelebilir. bu sebepleri ne bahsi geçen entry nin sahibi görür ne de başkası. sadece gammazı yapan ve mdoeratör görür. entry silinme sebepleri ise tamamen moderatörün entry üzerindeki düşüncesi ile ilgilidir ve bu sebebi moderatör yazar, sadece entry nin sahibi ve moderatör görür. demekki neymiş, moderatörün silme sebebi ile gammazın gammaz sebebi birbirinden farklı mevzuatlardır. bilmeyenlere duyurulur.
    #958953 (devedikeni, 06.12.2006 16:51 ~ 17:06)
  5. demekki şuymuş : başlık 4-5 moderatör/yazarın başlığıymış ,
    fani yazarların işi yokmuş çünkü sadece 5 kişinin bildiği şeyleri anlatması için açılmış bir başlıkmış.
    bilmeyenler anladı.
    #959070 (lusi, 06.12.2006 17:16)
  6. -entrysi fazla yarmıyor.silinsin.
    -burada bana laf sokmuş hödük.hemen silinsin...
    yarmıyor sadece örnek...
    #959084 (kacak kelebek, 06.12.2006 17:19)
  7. gammazları ve yazarları deşifre etmeden, kimsenin gururunu incitmeden, zaman zaman moderatörlerin yüzünde tebessüm oluşturan ikazların tüm sözlükle paylaşılmasında bir sakınca olmayacak sebeplerdir. ayrıca sözlük formatına da göndermede bulunması bakımından ekstra fayda sağlaması da mümkündür.
    #959096 (july4th, 06.12.2006 17:22)
  8. başlık : laz pacino

entry : laz akli kaz akli. laz olma tedavi ol gibi türk deyimlerinin vücut olarak vuku bulması sonucu ortaya çıkan yazar kişisi.

şikayet : entryde hakaret veya kufur var. kazlara hakaret edilmiş.

moderasyon yorumu : yerinde tespit. moderasyon olarak her türlü canlının hakkını korumak görevimiz. sözlüğü yasal olarak zor durumda bırakacak bu entrynin de kesinlikle silinmesi gerek.

şikayetin daha yarıcı bir özelliği de şu ki : gammazlayan arkadaşla başlık sahibinin canciğer kuzu sarması olduğu ve yedikleriyle içtiklerinin aynı yere gittiği bilinmektedir.
    (bkz: güvenilen dağlara kar yağması)*
    #1070003 (july4th, 28.12.2006 13:42)
  9. başlık : babanin sozluk nickini ogrenmesi

entry : akabinde derhal sözlük yönetimi ile irtibata geçilip, nick değiştirilmelidir. yoksa, sanal bir ortamda olmanın rahatlığıyla yazdığınız entryleri, yaptığınız itirafları bir daha yapmanız mümkün olmayacaktır.

şikayet*: hakikaten değiştirebiliyo muyuz yani babam öğrendi. böhühühüheaaa...

yorum : babaya selamlar.
    #1111841 (july4th, 05.01.2007 22:13)
  10. vibratör başlığını "götümüze girebilir" gerekçesiyle ispiyonlamak güzel bir örnektir. *
    #1111903 (abuzittin zelzele, 05.01.2007 22:24)
  11. sikayet: bu yazar sacimi cekiyor.

mod : geregi dusunuldu ; azarsaniz agziniza acı biber surucez . yok eger azmaya devam ederseniz ikinizi birden dungangaya vericez.
    #1111913 (mulayim, 05.01.2007 22:27)
  12. --spoiler--
    sözlüğün bir yerlerinde bunun aynısı vardı, neresinde var unuttum aramaya inanamadım bugün
    --spoiler--

entry-başlık-yazar bende kalsın de mi? *
    #1111944 (kutupsal form, 05.01.2007 22:32)
  13. başlık : p... s... *

entry : Ne kadar eski ise o kadar makbul olan peynir çeşidi.

şikayet : entry taşınmalı. şu başlığa: ''kaşar peyniri'' aksi halde hukuki yönden sorun çıkarılabilecek bi durum oluşur.

yorum : son derece zekice. hem sözlüğün mahkeme kapılarında sürünmesini önlüyor, hem de entrynin boşa gitmesine izin vermiyor. bravo doğrusu. tutmayın öpücem bu gammaz arkadaşımızı. *
    #1126142 (july4th, 08.01.2007 22:01 ~ 22:07)
  14. baslik: hali saha kalecisi

girdi: o'gün ki şartlarda halı saha parası çıkışmamış olandır.âdeta kendisinin yerine verilen ücretin karşılığını vermek için bütün maç boyunca çırpınır; rakip kaleye korner atışlarında sipsevdi şutlar çekebilitesi yüksektir ayrıca...

sikayet: fenerbahçe'de ogün vardı, "o gün" diye tamlama vardı ama "o'gün" diye bir şeyi ilk defa duyuyorum.
    bunu bulan zeka erkeyi de bulur dönergeci de bulur, fıldır fıldır döndürür.

(bkz: yorumsuz)
    #1398117 (hunlu, 11.03.2007 00:50)
  15. uhauahahuah gibi ya da eeee eeee eeee e gibi formatla alakasız bir başlığın -gönüllerde ki- gammazlanma notu;

başlık formata uygun değil sebep : kör müsün ?
    #1492744 (gothic evil, 05.04.2007 00:21)
  16. baslık: 25 mart 2007 uds sinavi
    gammaz: baslık yanlıssssssstır. bide hatalı baslıga mod bile entry yazmıs yuhhh. üds sınavı ne ya. hatta öss sınavı. ahahahah
    *

edit: kaç dakika oldu hala düzeltilmedi baslık. neymiş demek ki online mod yokmus.
    #1499681 (tatlı su levregi, 06.04.2007 21:50 ~ 21:56)
  17. başlık: maymun gibi kopek taklidi yapmak

entry:
    (bkz: bu da böyle bir anımdı)

(bkz: simdi gecen gun arkadaslarla bira iciyoruz)

(bkz: maymun taklidi)

(bkz: köpek taklidi)

(bkz: insan taklidi)

(bkz: hayvan taklidi yapmak) *

(bkz: insan taklidi yapan hayvanlar) *

gammaz sebebim;

--spoiler--
    entry sözlük formatına aykırı.
    ayar yedim lan * çok mutluyum
    --spoiler--

edit: kesinlikle ve kesinlikle sataşma amacım yoktur. kimseyle dalaşmaya da niyetim yoktur ama yarıldım ben. *
    #1586873 (kutupsal form, 29.04.2007 21:16)
  18. baslık: capcadi nin evinde silte zirvesi
    şikayet: baslık silinsin. kişisel baslık açmıslar terbiyesziler *
    yorum: cık cık sözlük formatını hiçe saymıslar, olur mu ya küfredin küfredin. sözlük formatı bu.
    #1610708 (tatlı su levregi, 05.05.2007 16:46)
  19. 40 yıllık gammazım böyle entry görmedim silin bunu.
    #1689156 (esprimakinasi, 26.05.2007 15:43)
  20. ancak ve ancak modların altına entry yazabileceği başlık. tabii kendi yaptığı komiklikleri de anlatmak isteyen olabilir neden olmasın.

not: bu entrynin başlığın durumu ile ilgili * olduğunu biz de biliyoruz yavşamayınız.
    #1820326 (isildur, 25.06.2007 17:26 ~ 24.07.2007 17:44)
  21. "başlığa cevaben yazılmış. uçsun!
    uçmazsa da "uç uç entry modlar sana terlik pabuç alacak" şeklindeki şarkıyla kandırabilirsiniz, deneyin."
    #1839217 (aura, 29.06.2007 12:24)
  22. entry: 2000 senesinden beri bahar şenliği adı altında öğrencilerine eziyet eden ve 7 senedir adam gibi bir şenlik yapmayı başaramayan öğrencisi olduğum üniversite.

şikayet:bizene yaa senin oldugun üniv den. aa bu yazar 1 günde yazar olmus. yapmayın modlar ya fani şeyler forumumuza yazık.aaaa forum mu dedim , sözlük işte.
    gammaz yorumu: lololololo bizim de artık bi forumumuz var.
    #1890061 (tatlı su levregi, 09.07.2007 09:02)
  23. başlık: sozlugun pis kokmasi

entry: sozlugu bok goturmesinden muteakip olan durumdur.
    (bkz: x yazarinin gercek yuzu)
    (bkz: y yazarinin gercek kimligi)
    (bkz: z moderatorunun yaptiklari)

şikayet: entry sözlük formatına aykırı. formatımızın olmazsa olmaz unsurlarından olan başlığı tanımlamama kuralı çerçevesinde, entrylerinizde " x başlık " kalıbını kullanmamanızı tekrar hatırlatır, yine aynı şekilde formatımızda açıkca belirtilen "dedirten" kalıbının formata aykırı olduğu

yorum: yazarın kablosu çıktı.

hisse: gammaz notunu abartmayın.
    #2091015 (josef k, 08.08.2007 03:24 ~ 09.10.2007 03:31)
  24. başlık: yaran entry silinme sebepleri

entry:

başlık: silik butonu yandiginda akildan gecenler

entry: - lan gene hangi entryim hangi ibne moderatörün işine gelmedi?!

silinme nedeni: Entry emin olunmayan, araştırılmamış ve hatalı bilgi içermemelidir.

yorum: ulan boşuna ibne demiyoruz size

*

sikayet:

küfür var! ibne demiş size. hayır, yalaka değilim, güzel ahlak ile yetiştim. dşfmösda.

*

bizse bu konuya zaten açıklık getirmişiz: (#2726298)
    #2765385 (josef k, 30.12.2007 01:23 ~ 04.02.2008 19:50)
  25. başlık: sozlukte guzellik yarismasi

entry: sol frame de görür görmez kesin birinci olurum düşüncesinin bende hasıl olması.

şikayet: entry sözlük formatına aykırı. bu yazar benim olsun mu?

yorum: bilmem, baklavanı al gel bakalım.
    #3359538 (josef k, 05.05.2008 13:21 ~ 13:22)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran gammaz sikayetleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran gammaz sikayetleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran gammaz sikayetleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran gammaz sikayetleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kardinalist yaklasim » hurriyet » carsi » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » yeni moda » utanc dolu turk vatandasi » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » gece » rei » klostrofobi » 15 kasim 2008 fenerbahce ankaraspor maci » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » deniz ve mehtap » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ihsaniye » burden » garabet » makinizm » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » jainecohen » dtp lilerin milliyetci olmasi » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » kac kisiyiz lan biz » bandira » vaudeville for vendetta » reddedilemeyecek teklif » rockbursa » hedge fonlar » belkis akkale