yaran frp diyaloglari 

kapat
  1. d&d oyunu. birer adet monk *, mage, paladin, thief, cüce alinir. ormanin ortasina abüdik bir yerde 2 katli bir eve gelinir. (elemanlar level 6 civari)

dm- geldiniz gordunuz, uzatmadan, evin arkasindan garip sesler geliyor (thief duydu).
    herkes-monk - yavastan eve yaklasiyoruz.
    monk - ben evin arkasina dolaniyom.
    herkes - de dur uzaklasma
    monk - yaw yemisim ben firladim bilem
    ...

monk - ben surdaki agaca zipliyorum (check atilir, tamamdir)
    dm - ee sonra?
    monk - zipliyorum bu agactan diger agaca (digerleri oha der).. (check, tamam)
    ..boyle dusmeden devam edilir 4-5 agac
    dm - goruyorsun ki etrafta kemik ve kurukafa yiginlari, ve onlarin otesinde bir dinazor (trex!!)
    monk - ben ziplayarak yaklasiyorum (check tamam), gordu mu beni?
    dm - trex gordu ama sallamadi.
    monk - hayvan trex, cikariyorum bir shuriken * yolluyorum (zar atilir, vurdu)
    dm - siyirdi gecti ama halen seni sallamiyor
    monk - atiyom bir tane daha,.. ahan da kafasina vurdum
    dm - sana bakiyor ters ters, roar yapiyor
    monk - nanik yapiyorum (agacta dur checkleri halen tamamdir)
    dm - yaklasiyor senin agacin altina
    monk - ahan da yusuf yusuf, ben atliyom obur agaca..
    dm - at check zarini
    monk - hasss...
    dm - dustun kafa üstü cakildin, 30 hp'n kaldi, trex dibine geldi
    monk - kalkarak bi tekme ucuyorum hayvana (miss)
    dm - trex kafasiyla bir kodu sana.... 6 hpn kaldi
    monk - tırs tırs... kaciyom ben bagiriyorum ayni zamanda.. (opportunity check tamam)
    dm - digerleri duydu .... geliyorlar.... ama ev içinden de sesler geliyor..
    ..
    ..
    ..
    devam eder bu, üstüne mage'in fireball'uyla orman da yanar.
    (sengitbalikgelsin, 31.07.2006 16:28)
  2. yaran bir diyalog ama aynı zamanda hüzünlendirici:
    DM, level 18 e ulaşmayı başarmış (ki yıllar sürer) paladin, mage ve rangerdan oluşan grup kalabalık ve muhtemelen kayıp verecekleri bir savaşa girerler. paladin bakar çare yok dm'e seslenir.
    p: -tanrıma yakarıp yardım istiyorum.
    dm: - tamam seni duydu:ne istiyorsun savaşçı?
    p: -bu savaş alanındaki bütün herkesin ölmesini istiyorum!
    bu sırada dediğini yeni anlayan paladine oyuncular dumur bir şekilde bakar.paladin tam ağzını tövbe için açacaktır ama dm zarı atar 20 gelir veeee...
    dm: -duan kabul oldu.
    bütün oyuncular:hayıııııııııııır...
    ve savaş alanındaki bütün herkes ölür. dm campaign kitabını kapatır.
    (eberk, 09.02.2007 03:21)
  3. int. point'ı düşük bir player'a int. point'ı yüksek bir char. verirseniz gerçekleşme ihtimali artar bu cacık durumların.

dm: zarı at abi!
    (int. fakiri player zarı odanın öbür köşesine fırlatır)
    int. fakiri:oldu mu?
    (chazsmyr dhuunyl, 09.02.2007 03:30)
  4. djini: dile benden ne dilersen!
    bard: rüzgar hep karşıdan essin böle daha karizmatik gözüküyorum.
    (chazsmyr dhuunyl, 09.02.2007 03:32)
  5. dangoz druid: mağarada call lightning yapmak istiyorum!
    dm: olmaz kapalı alanda bu büyü tutmaz.
    dangoz druid: olsun denemek istiyorum.
    --- call lightning ---
    dm: the lightning you have called cannot be reached at the moment please try again later.
    (chazsmyr dhuunyl, 09.02.2007 03:35 ~ 03:36)
  6. paladin: kestiğim koyunun derisini yüzüyorum!
    dm: niye ki?
    paladin: seccade yapacam...
    (qsefthuko, 09.02.2007 03:36)
  7. dm: eric ilerde tepenin üstünde bir gazebo görüyorsun!
    eric: ne boyutlarda?
    dm: valla yarım metre genişliği 1 - 1.5 metre yüksekliği 75 santim felan uzunluğu.
    eric: menzilimdeyse ok atıyorum.
    dm: bir insan gazeboya neden ok atar anlamadım?
    eric: olsun atıyorum. n'oldu?
    dm: üstünde okları olan gazebo oldu.
    eric: hadi ya! ok işlemedi demek. balta mı çektim charge yapıyorum.
    dm: eric bu bir gazebo.
    eric: hmm o zaman yanına gidip bir detect alignment deniyorum.
    dm: nasıl ya bir şey anlayamazsın ki böyle!
    eric: abi napsam? en iyisi baltayı bırakıp diplomasi kurayım.
    dm: eric!!!
    eric: abi bluff deniyorum.
    dm: eric!!!
    eric: ya çektim baltayı saldırıyom.
    dm: çok geç erik bir gazeboyu kızdırdın seni yuttu.
    eric: hadi ya! yeni bir wizard char mı açsam intikamını alırım.

gazebo: kürsü gibi bir şey.
    (chazsmyr dhuunyl, 09.02.2007 03:45 ~ 03:46)
  8. grup bir savaştan kaçmaktadır. ormana dalarlar o sırada dm sazı eline almıştır:
    dm:siz ormana girince orada nam salmış kocaman bi canavarın olduğu aklınıza geliyor
    oyuncular dm bitirmeden:kunteper canavari!!!
    (sargon, 23.09.2007 18:38)
  9. Barbar, cüce ve elven rangerdan oluşan bir parti. Bir mağarada ilerler, yolun bittiği yerde açık ara bir boşluk, sonrasında devam eden bir yol vardır. Elf duvarda bir ancient yazı fark eder

Elf: Okuyorum (çek başarılı)
    DM: "Korkusuzlar durmaksızın ilerler." yazıyor.
    Cüce: Sıçarım böyle işe, Moradin adına, ben gidiyorum. (Cüce atlar ve boşlukda koşmaya devam eder, düşmez ve karşıya ulaşır.)
    Barbar: O yaparsa bende yaparım. HURRAAA(barbar atlar ve boştukda koşmaya devam eder, düşmez ve karşıya ulaşır.)
    elf beklemeye devam eder.(Sabahın 4ünde dönen bu oyunda, elf olayı anlayamamıştır. Üstüne üstlük bayandır bu oyuncu.)
    Barbar, gerçekte olayı anlar ama powerplay olmasın diye söyleyemez.
    Cüce(bendeniz) uykuya dalmasıyla son bulur oyun.

*Tekrar gözlerimi açtığımda, üçüde bir koltukda zıbarmış yatıyorlardı. "Korkmadan ilerlersen, düşmüyorsun olay bu basit bi olay, da hatun kişiyle zor döner böyle oyunlar. Bi de elf, hassbinnallahh...
    (ulfgar, 01.04.2008 03:06)
  10. Tek kişilik bir oyun, barbar gizli bir kapıdan geçer ve başka bir boyuta gelir. Bir kule bulur ve tırmanır, en üst kata ulaşır.

Ulfgar: Ne var etrafda
    DM: Bomboş yuvarlak bi alan işte, tek tarafda büyük bi boşluk var, ona doğru bakan bir alet var.
    Ulfgar: Nasıl bir alet ?
    Böyle inceden kalınlaşıyo, iki ucunda mercek var.
    Ulfgar: Bakıyorum ince ucundan.
    DM:Çok uzakları yakın gösteriyor, ilerde bir ev var duman tütüyor.
    Ulfgar: Salla, diyer ucundan bakıyorum.
    DM: ee, küçücük gösteriyor.
    Ulfgar: Bu ne lan ? Kırıyorum. (Kritik)
    Dm: Alet tuz buz oldu.
    Ulfgar: Yemek yiyorum...
    Dm: (bende bi nefes alayım) yarılmaktadır kendisi...

Alet: Teleskop...
    (ulfgar, 01.04.2008 03:11 ~ 03:12)
  11. d&d oyunu. Mistik keşiş vari bir karakter ve fire masterysi olan bir savaşçı. Mistik elemanın elflere karşı bir nefreti vardır çok eskilerden. O sıralarda da bir elf kultü, kendini diğer elflerden soyutlamış ve katil olan bir kültün elemanı bir gece önce bir çiftçi ailesini katletmiş. Mistik(Damien) kudurmuştur, o sırada handa esrarengiz bi adam görür ve peşine düşer. Uzun kovalamaca sonucu esrarengiz adamı yavaşlatır ama kültün elemanı olmadığını, kaçmadığını ve kültün elemanını kovaladığını anlar esrarengiz adamın ve;

Damien: A, özür dilerim. Görünüşün..
    Esrarengiz: Sorun değil, az daha yakalıyorduk.
    Damien: Benim yüzümden..Seni yavaşlattım, onlardan biri sandım tıpkı onlar gibisin.
    Esrarengiz: Belki bir yarımelf olduğum içindir. (sırıtarak)
    ve powerplay gelir;
    Fire Master: Aha, öldür oğlum yarısını öldür.!!
    (ulfgar, 02.04.2008 11:18 ~ 11:21)
  12. Aynı oyundan güzel bir diyalog, fire master mage, atıyla dört nala giderken birden attan fırlayarak yere düşer, atın tam göğsüne bir ok saplanmıştır. Doğrulan mage, karşısında bir hatun elf katili görür, çok etkileyici bir sesi vardır elfin, mage e yaklaşır ve;

Elf: Merhaba.
    Mage: Sen de kimsin ?
    Elf: yardıma ihtiyacı olan biri, hayatım tehlikede.
    Mage: Farkındayım! (sinsice sırıtarak)

Sonucunda artis artis gelip g.t olan bir elf. Mage' i tebrik ediyorum. Alkışlanası. ***
    (ulfgar, 02.04.2008 17:32 ~ 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» malcolm x » 1938 » salvatore quasimodo » deatly » arthur koestler » uludag timsahlar » hayatini kazanmak » uludag sozluk un besinci neslini silmek » kenan dogulu » baba sevgisizligi » buyuk yalanlar » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » nikola zigic » katip sadi » katharsis » o topa ne oldu » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » obur dunyanin default lisani » pismis kelle » erman toroglu » arda turan » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » a bout de souffle » pierre joseph proudhon » seovi ile karmaya bak » tecavuz insanlik disidir » salim basol » cildirin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa