yaran fotomac basliklari 

1. makine kıvamında yazılan başlıklardır. şahane bir kafiye uygulaması vardır.
    bu müdür kimse tanışmak istiyorum acilen! **
    (bkz: dede korkut destani)
    #3783084 (galapagoslu iguana, 07.08.2008 12:46)
  2. güldüm çok.. (tanrım sen beni annemi bi de yurdumun habercilik anlayışını koru.)

ek: http://img239.imageshack.us/img239/5108/nah3zi.jpg
    #3783095 (uye lol, 07.08.2008 12:51)
  3. (bkz: fotomaç başlık attı ve okuyucu sadece güldü)
    #3783099 (alone with everybody, 07.08.2008 12:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran fotomac basliklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran fotomac basliklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran fotomac basliklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran fotomac basliklari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » emotion fresh bouquet » balik burcu erkegi » fantastik facebook gruplari » hahaha nasil baslik ama » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » nagra » tshirt yazilari » kurt cobain hirkasi » altinoluk » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » saw 5 » cizgisini belli eden yazar » recep tayyip erdogan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » kul ve kil » uc maymun » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » john mccain » yasamaz » erkek korkulari » elma sekerim » akbank » hastasi olunan seyler » laughing out loud » good dua » kalem