yaran fikralar 

kapat
  1. Padişahın birgün canı sıkılır vezirine küfretmek istediğini söyler.
    Vezirde Nam-ı Kemal adında birini tanıdığını ve çok küfürbaz olduğunu anlatır. Padişah Nam-ı Kemal'i çok merak etmişti.
    Vezirine emir vererek Nam-ı Kemal'i çağırır.

Nam-ı Kemal geldikten sonra Padişah :
    - Çıkma yemiş ağacına koparma dalını malını
    Nam-ı Kemal hemen :
    - Düşersen aşağı görürsün ananın *mını.

Padişah bu küfür karşısında çok sinirlenir ve Nam-ı Kemal'i zindana atar. Aradan birsüre geçtikten sonra Padişahın canı tekrar sıkılır.

Vezirine Nam-ı Kemal'i çağırmasını ve Divanı topladıktan sonra Nam-ı Kemal'in küfür edemeyeceğini söyler.

Nam-ı Kemal gelir. Padişah :
    - Gittim karadenize tuttum bir alabalık.
    Namık Kemal :
    - .ikerdim ananı ama etraf kalabalık.
    #1676187 (lazio, 23.05.2007 03:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran fikralar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran fikralar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran fikralar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran fikralar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mahalle bakkalina acik mektup » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » z tv » telsim tribunu » 1908 » ahmet kanneci » the notebook » kirli sepeti » gelin kaynana diyaloglari » calisilmamasi gereken sinavlar » nobody likes me » hikmet » kestane fisegi » the edge of love » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atilla saral » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » oglum benim » zevzek forum » neyse ben gideyim artik » yilanlarin ocu » suspicious minds » sen yoksun diye » esegin sikine kelebek konmasi » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » headshot » ozgur soylu » futbolcu » sahibini belli eden basliklar » dream theater