yaran fikralar 

kapat
  1. Adamın biri Nam-ı Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider. N.Kemal adamın yanına gelir ve sorar ne istersiniz. Adam bizim N.Kemal'e şaka yapmak için derki "Bana cacik macik daracik ....mcik getirirmisiniz." Bunu duyan N.Kemal'de lafmı yok. Adama şöyle der: Bugünkü mönümüzde bunlar yok. Bugun mönümuzde dalak malak kol gibi ....arak var
    #1676180 (lazio, 23.05.2007 03:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran fikralar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran fikralar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran fikralar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran fikralar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zall » osmanli atasozleri » zuvvar » ozgur soylu » elit sovenizmi » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » nukleer » iab » kurt kizlari » turk beyniyle uretilmis super cumleler » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » siirim geldi birakin beni » kederli ruh » bim in insanliga kazandirdiklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abhaz » isten ayrilma bildirimi » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » unique » chp nin dini siyasete alet etmesi » kriz miriz bahane gider kismak sahane » tool dinliyorum cok coolum abi » alternatif cinsel organ lakaplari » yaran entryler » legendary » uyurken sutyen takmayan erkek » yaran diyaloglar » army men world war » gooddua » the big bang theory