yaran entrylerde entry si olmayan yazar 

kapat
  1. 2 olasılık vardır:
    -ya yazar hiç komik değil, ince mizah anlayışı olmayan bir yazardır. esprileri yarmıyordur.
    -ya da insanlar onun espri anlayışını anlamıyordur.
    akla şu sorunsal gelir:
    (bkz: komik olmak iyi mi kotu mu sorunsali)
    #291281 (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 22:04)
  2. ulan yapmadığım şebeklik kalmadı bir kere bile şu kategoriye giremedim şeklindeki serzenişimi aklıma getiren başlıktır.
    #292581 (grand ekinoks, 30.05.2006 06:06)
  3. (bkz: komik olduğunu zanneden yazar)
    #292608 (carleone, 30.05.2006 08:56)
  4. (bkz: ben)
    #292651 (aquantass, 30.05.2006 09:51)
  5. yarmayan entryler giren yazar turu
    genelde politikayla ilgilenirler
    #292668 (xavier, 30.05.2006 10:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran entrylerde entry si olmayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran entrylerde entry si olmayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran entrylerde entry si olmayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran entrylerde entry si olmayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet karneci » 4 » surucu kursu » hayat sen ne cabuk harcadin beni » dib sahne » desiree » chp nin komur dagitmaya baslamasi » victor hugo » uyumak istememek » taygun erdem » yolda yururken zenci gormek » fok katliami » seovi » mim kemal oke » pipi lakaplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » netsozluk » bafilesmek » pippa bacca » futbol sadece futbol degildir » bilkent sarisi » killi erkekleri sevmeyen kizlar » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » nurettin veren » streng » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » kadinlar seks icin cildiriyor » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » uludag sozluk tromso taraftarlari » grand gumus otel » rachel de queiroz