yaran diyaloglar 

kapat
  1. gerçekten yaran derecede yarma gücü olanları hakikaten yaran diyalograldır.

iki samimi arkadaş hafif tartışmaktadır. ben de onları dinleyen 3. tekil şahısım olayda..

- bilader yanlış anlama ama senin ananı s.kerim
    = yok bilader ne yanlış anlıcam
    - eyvallah

ben- ?\&!!!!**/()
    #3750048 (bunu yazan tosun, 31.07.2008 17:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran diyaloglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran diyaloglar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vatan » baslik ve nick uyumu » gasyan » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » biyopolitika » cassio de souza soares lincoln » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » sew7 » yildizsozluk » yakisikli futbolcular » kabrero » supernatural » meric erkan » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » yasar anter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » spiritus sancti » tuvalete tek basina girememek » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » hot n cold » cem ozdemir » ersun yanal » hakan albayrak » cassio ramos » atlas » ork » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » uludag sozluk hakkinda ne dediler » suspicious minds » luther » capablanca satranci