yaran diyaloglar 

kapat
  1. thisrock ile otururken odadaki gitarı almış ve kurcalamaya başlamıştır. ardından şu dialog gelişir:

thisrock: iyi bişeye benziyomuş lan bu.
    ben: çok da iyi değildir de idare eder yani.
    thisrock: kalitesinden anlamam da şekli güzelmiş. ben bunda eskiden caddelerde ruzgar çalardım.
    ben: iyiymiş lan gene ben onu da çalamam.
    thisrock:hayatta kalacak kadar çalmak lazım canım.
    ben: puaaa!
    #1449572 (osiris, 24.03.2007 22:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran diyaloglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran diyaloglar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» felicita » kadinligin 21 hikayesi » kusur » marty friedman » aile iletisim merkezi » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » i belong to che » arda turan » sevebilme ihtimali » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » kestane » fleissig » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » yasamlarin benzerligi » olympiakos fc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » icine girilen kucuk kaygan delik » uyurken sutyen takmayan kadin » tunceli » dokunulan heykelin birden canlanmasi » alev » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » tematik entry mode on » schenklears » filiz » turkiye nin en gereksiz unluleri » esenlikle » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » ifa » sol frame e mode istekleri