yaran dilenci diyaloglari 

kapat
  1. ovaniova, 2 arkadaşla internet cafe'de oturmaktadırlar. derken bir tane anne-kız gelir ve başlarlar standart para dilenme laflarına:

dilenci kız: abi allah çoluğunu çocuğunu korusun, allah seni sevdiğine bağışlasın
    ovaniova: ben kimseyi sevmem
    dilenci kız: allah'ı da mı sevmiyorsun ?
    ovaniova: varsayalım sevmiyorum, nolacak ?
    dilenci kız: yanarsın cehennemdee (ince ve tiz bir sesle)
    ovaniova: iyi peki

dilenciler en sonunda giderler. ovaniova ile 2 arkadaştan birisi dolanmaya başlar kaldırımlarda. yaklaşık 10 dakika sonra gene dilenciler vardır. bu kez anne dilenci para ister:

anne dilenci: abi bi ekmek parası veer

o sırada kız olan dilenci bombayı patlatır:

-anne boşuna isteme. ben istedim istedim vermedi, sana mı verecek ???

sonuç: ovaniova ve arkadaş gülme krizinden dolayı 45 dakka iptal olmuştur.
    #4079968 (ovaniova, 12.10.2008 18:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran dilenci diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran dilenci diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran dilenci diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran dilenci diyaloglari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fethullah gulen » 4 » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » trajedya ile komedya » merlin » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » gozlerin doguyor gecelerime » 8888888888888888888 » doktor yazarlar » sisko ve sisman arasindaki farklar » denizde karizmayi cizen hareketler » o ne ola ki » kadinligin 21 hikayesi » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yamaha midnight star » vucut kokulari » mulayim » masturiler » turbo » the final countdown » gozunu acmayanin gotunu acarlar » kulkedisi » the terminator » michael dawson » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » biat etmek » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » uludag sozluk un yas ortalamasi » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli