yaran dilenci beddualari 

kapat
  1. dilencilerin sadaka alamadıklarında ettikleri beddualardır. bugün başıma geleni için;

b: ben,
    d: dilenci,

d: allah rızası için, sevdiğine kavuş inşallah, bir sadaka ver evladım.
    b: bozuk yok teyze valla olsa..
    d: tüm ver o zaman.
    b: ya teyze bi git..
    d: allah seni top etsin emi evladım..
    #3933203 (alone with everybody, 08.09.2008 01:51)
  2. +yakışıklı bi ekmek parası
    -öğrenciyim teyze sen bana ver
    +oku da ajdar ol.
    -saol teyze.

not based on a true story
    #3933215 (ExeLaNcE, 08.09.2008 01:55)
  3. tepebaşı pano şarap evinin önü;

- evlat bana bir peynir parası versene varsa.
    - ne peyniri amca?
    - şarabın yanında iyi gidiyor be!
    - tamam amca al hadi afiyet olsun!
    - e şarap parası?
    - ...
    #3933230 (thelastturc, 08.09.2008 01:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran dilenci beddualari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran dilenci beddualari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran dilenci beddualari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran dilenci beddualari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » iddaa » youtube un kapatilmasi olgusu » dresden bombardimani » yesil » bursa nin islamci marketleri » ismail olgay » basroldeki karakterin oldugu filmler » enelhakki » kurt cobain silahi » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » memesi var diye hava atan erkek » hatalariyla sevmek » ya seve seve ya sike sike » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » kv » bugun git yarin gel » sen yoksun diye » yade » anneler ogullarini affetmez » luther » nuri alco » moderasyonun espri anlayisi » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » serra mall » reflation » kevase ruh » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi