yaran davetiye metinleri 

1. engin bir denizin kıyısında
    rüzgara yelken açmış iki kişiyiz.
    bizi uğurlamaya gelirseniz
    yelkenimize rüzgar,
    kalplerimize mutluluk, verirsiniz.
    #1799101 (crazy, 21.06.2007 09:52)
  2. (bkz: saglik ekiplerini sahaya davet eden hakem)
    #1799112 (salca, 21.06.2007 09:58)
  3. baltacizade ailesinin kücük prensi yiğitcan'in sünnet töreninde sizi de armamizda görmek isteriz.

babasi

mesut balta
    #1799119 (mulayim, 21.06.2007 10:01)
  4. iki araçtan biri daha hızlı gitmiş olsa
    belki böyle bir davetiye olmayacaktı
    işte o kırmızı ışıklar sayesinde evleniyoruz
    sizleride bu mutlu günümüzde aramızda görmek istiyoruz.
    not: düğünümüze gelirken kırmızı ışıklara dikkat edin ama çok da gecikmeyin!
    #2337206 (serander, 18.09.2007 17:08)
  5. davetiyenin metni değil de, davetiyenin kendisi yarmıştır beni.
    link:
    http://www.seyvet.com/foto/4204/
    #2337714 (jordan rudess kim ya, 18.09.2007 18:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran davetiye metinleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran davetiye metinleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran davetiye metinleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran davetiye metinleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dost » darryl roberts » tool dinliyorum cok coolum abi » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » kurt cobain in kullerinin calinmasi » hocaniz mancini golcunuz oliviera » beyin yikamak » fotokritik » mirc taki erkek nickleri » sinuzit » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » 3797 » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universitede hocalara verilmis ayarlar » sanabirciftsozumvar » kabadayi » arkadasi kizlarin ustune itelemek » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » duvar » taso » avea » cekirdeksel » gercek takim taraftarlari » vincent price » nocturne » ibadet kulfet degil nimettir » klug » nahak