yaran canli yayin gaflari 

/ 3
kapat
  1. (bkz: yok ebesinin amı)*
    #2901847 (balta, 27.01.2008 00:57)
  2. sunucu:ilişkilerinde..
    ebru elver:ne ilişkisi!kimse yok diyorum.
    sunucu:iyi de hiç mi olmadı?
    ebru elver:olmaz olur mu canım,bakire değilim.
    sunucu:pıss
    ebru elver:ay şey diyecektim rahibe değilim
    #2901917 (balaban, 27.01.2008 01:07)
  3. Flash tv'de yayınlanan desti izdivac programında evlenmek isteyenler başvuru yaparak evlendirilmektedirler. Kadının teki için tanıştırılmak üzere bir bey gelmiştir.
    Kadın: Kendine ait evin varmı?
    Adam: Evet var.
    Kadın: iyimiş..apartman dairesi mi müstakil mi?
    Adam: Normal apartman dairesi
    Kadın sunucuya dönerek: Dairede oturmaktanda bıktım bee..
    Konuklardan biri: Sende şeyi buldun bide şeylisini arıyosun !
    Sunucu: Uhmm..

desti izdivac bir başka bölüm ;
    spiker: Programımıza nerden katılıyorsunuz?
    konuk: Tarabya'dan
    spiker: Tarabyadan mı? oo ne güzel!
    Konuk: Evet şu yumuşakların geldiği yerden.
    Spiker: ??!!?
    #2915092 (depression, 29.01.2008 18:59 ~ 13.02.2008 23:06)
  4. kral tv deki güzel sunucumuz günün sorusunu belirler; benimle bir gün geçirmek için ne verirdiniz?
    tabi arayan arayana, yatlar, katlar...yalnız bir kişi canlı yayına bağlanıp 'üç buçuk milyon' (tabi o zaman milyondu) der.hanım kızımızın suratı düşer ama bozuntuya vermez. 'hmm, peki niçin?'
    cevap anında gelir 'pazarda eski kaşarın fiyatı o da onun için.' * *
    #2915405 (kumtozu, 29.01.2008 20:11 ~ 04.02.2008 13:56)
  5. sözlü olmasa bile görsel versiyonu için bkz.(#3120153)
    #3120219 (jansoldier, 10.03.2008 20:30)
  6. pop star alaturka da armağan adlı yarışmacıyla bülen ersoy bey dans ederken armağan çağlayanın mikrofonun azizliğine uğraması daha dorusu özbenliğini yansıtması:
    -reytingin a..koyduk
    #3120683 (godaman, 10.03.2008 22:04)
  7. http://www.gaftv.net/file.php?f=2

ahan da budur. *
    #3206257 (My MooN, 29.03.2008 18:25)
  8. havalanındayken, bjk li okan kendisine soru sormak isteyen muhabire :
    -beni bırak abi,bak arkadan carlos geliyo (ibrahim üzülmez e)

ibo: neyimiz eksik lan carlos tan !!
    #3232940 (surudenayrilanidealistkuzu, 05.04.2008 14:46)
  9. dün akşa atv'de yaşanmış vakadır.şöyle ki; atv ana haber spikeri, galatasaraylı taraftarların maç izlediği kafe gibi bir yerde muhabirle canlı bağlantı kurmuştur. muhabir taraftarların arasında maçın gidişatı hakkında bilgiler vermektedir. spikerle muhabir arasındaki diyalog devam ederken, taraftarın tezahürat sesleri de gelmektedir.aynen şöyle: "ananın mına koyayım feeenerbahçeeee, ananın mına koyayım feeenerbahçe" şeklinde gs taraftarı canlı yayında tezahüratta bulunmuş ve spiker ve muhabir hiç birşey olmamış gibi yayına devam ederek, tv başında bizi şaşkına çevirmişlerdir.
    *
    #3359253 (akmai, 05.05.2008 11:40)
  10. bir sabah programında kadına bakım, makyaj filan yapmışlar güzelleştirmişler işte ve kadınla selami sahin arasında şu diyalog geçer:

selami sahin: bak ne güzel oldun
    kadın: aslında benim çocuğum olmuyordu ben o yüzden gelmiştim.
    selami sahin: onu da mı biz yapacağız
    #3396487 (johnnyturhan, 14.05.2008 15:21 ~ 15:59)
  11. can bartu kopartmıştı beni:

-böyle olursa bir bo.. ehem ehüehü..az daha bok diyorduk.
    #3795170 (johnnyturhan, 09.08.2008 21:58)
  12. - kamışı sertleştirdin mi ?

husnu senlendirici, küçük klarnetçiyi eğitirken. *
    #3824316 (DeWe, 15.08.2008 23:49 ~ 23:59)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran canli yayin gaflari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran canli yayin gaflari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran canli yayin gaflari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran canli yayin gaflari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkek korkulari » tombis » trigger » 17 kasim teror orgutu » filiz » universitede hocalara verilmis ayarlar » umit karan » eksik okul » goksel yucel » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » like a bird » aksak tirtil cumhuriyeti » fotokritik » cete savaslari » arkadasim seytan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk futbolunun dunyadaki yeri » bir dokun bin oh isit » yaran okuyucu yorumlari » ozdemir ince » climax » ya rock ye rap » gabry ponte » teknosa » lider » cia kurtleri » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » kadinlarin haz noktalari » isin bilimci » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » karl marx and spencer