yaran bir derdim var sikayetleri 

kapat
  1. yazarlar tarafından bir derdim var fasilitesi aracılığı ile moderatörlere iletilen güldürüklü şikayetlerdir, dertlerdir.
    örnek;

imdaaaaaaaat!!!!

sözlük hesabımın şifresini sevgilime vermek gibi bi gerizekalılık yaptım. kendisi sözlüğe girmeye kalkmadan evvel bir zahmet çeşitli manken, sporcu, oyuncu, ve bilumum hatunun sözlükteki başlığı altına girdiğim entryi bulup siler misiniz lütfen. ne olur yardımcı olun ilişkiler bitmesin, kafamda odun kırılmasın, penguenler üşümesin, sezercikler de şeker yiyebilsin.
    *
    #3793563 (isildur, 09.08.2008 16:39)
  2. şikayet: "sözlüğün ebesi şu anda sol frame'in ebesini bafiliyo. uyarı plz... (:"

moderator - "sizi uyarıyorum. lütfen sol frame'in ebesi ile cinsel münasebete girmeyiniz."

(bkz: burası uludağ)

not: bu eski bir şikayet dostum. şimdi rahatça bafileyebilirsin. sana karışan yok. devam et. selebriti kas vs.

not 2: yarmadı galiba.
    #3882120 (maydonez, 28.08.2008 13:37 ~ 17:04)
  3. şikayet: popom ağrıyo ya ne yapsak ki.

moderatör: bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok malesef. lakin kaşıntı varsa ilgilenebiliriz.
    #4061581 (isildur, 08.10.2008 15:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran bir derdim var sikayetleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran bir derdim var sikayetleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran bir derdim var sikayetleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran bir derdim var sikayetleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cikolatali pasta » nagant » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » suspicious minds » become a legend » 3797 » netsozluk » rockbursa » temel demirer » yaran msn iletileri » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » kan sporu » yaran entryler » ata demirer » yuz maskesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dengesiz ruh » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » a little piece of heaven » online olanlari alt alta okumak » the terminator » ozledim » liseli serap » yaziyorum oyleyse varim » 41 » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » gel gunlerim » dayan koca adam » schmidt hakkinda » erdal celik » cete savaslari