yaran bilgiler 

kapat
  1. asıl kaynağından alınan bilginin kulaktan kulağa operasyonlarla değişime uğrayarak faraza ve saçma bir hale bürünmesi ile aldığı yeni ünvan.

-bir tarantula bir fili üç saniyede öldürürmüş.
    meali: yok ebesinin hörekesi.

-pirana sürüsü bir öküzü 10 saniyede iskelete çevirir.
    meali: oturdum mu bir öküzü yerim.

-her böcek sokar!
    #2552073 (en bedevi c, 03.11.2007 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran bilgiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran bilgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran bilgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran bilgiler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karmancorman » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » kufurlu entry e hayir » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » arda turan » subcomandante marcos » tsg 1899 hoffenheim » mmb » fare imleci » ifa » dunyanin vajinasi » yayli yatak » sanri » esat korkmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeynep binti cahs » hayal kahramanim » vados su » mininova » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » naro » nur cintay akoz » bim in insanliga kazandirdiklari » kurt kizlari » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » iman » sefer tasi harekati » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » the big bang theory