yaran baslikli entry lerden gina gelmesi 

kapat
  1. sözlükte yüzde olarak çoğunluğu oluşturan, kolay, gelişigüzel, kısayoldan, basit entry girme kalıbının kullanılması sonucunda oluşan tiksinme, bıkma, "of ya", "oha" deme durumu.

içinden yardıracağım bi tarafınızı demek gelse de, entry lerle gözdağı vermek.
    argonun dile yerleşmesi sonucunda halimiz ne olacak gibisinden düşüncelere zerk olmak. (bkz: yeter ulan)

(bkz: yaran başlıklar), (bkz: yaran diyaloglar), (bkz: unlulerin yaran hikayeleri), (bkz: yaran anne baba diyaloglari)
    #3400509 (chronicle, 15.05.2008 15:14 ~ 23.05.2008 12:13)
  2. (bkz: yaran isyanlar)
    #3400516 (salca, 15.05.2008 15:15)
  3. yaran falan olmadığından gelen gınadır. en fazla "komik" olabilir.*
    bazı insanlar yaran ile başlayan entarilere, mal entryler girerler. okuyan kişi de "lan yaran hede mede'ye girdim hemen gülmem lazım" diye bu tür entarilere gülerler.
    #3400527 (rs ne la, 15.05.2008 15:17)
  4. o kadar yaran başlıklı entry ye rağmen yarılmayan yazarın serzenişidir.
    (bkz: bi yardırın be)
    #3400534 (vurursa gol olur, 15.05.2008 15:18 ~ 15:19)
  5. (bkz: ve türk genci yardı attı)
    #3400538 (akmai, 15.05.2008 15:19)
  6. Yar beni, o yar beni
    ille de yar, o yar beni
    Dağdan gelen ses değil
    Mezara yar koyar beni

cem karaca'nın nöbetcinin türküsü sarkısından bile nefret ettiren durumdur. benim bildiğim karpuz yarilir, patlican yarilir hatta karnıyarik olur yanına pirinc pilavi yanında ayran bir de tatli kazandibi oh keyiften yan gel yat ciğerimin kösesi olur.

özet geçmek gerekirse, cünkü entry amacından sapiyor ve ümit ustaliğa dogru kosuyor bendeniz, biktiran durumdur.
    #3400543 (mulayim, 15.05.2008 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran baslikli entry lerden gina gelmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaran baslikli entry lerden gina gelmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran baslikli entry lerden gina gelmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arabanin ustunde samba yapan insan » all that remains » kotasiz adsl » forbes » basinda turban kicinda tanga bu ne bicim dalga » science fiction » ancak bir ogrenci evinde olabilecek seyler » 23 yildir konusmayan insan » kendilerini populer ve guzel sanan liseli kizlar » 4bucuktan5bucuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci