yaran baslik silinme sebepleri 

kapat
  1. başlık: (bkz: 64r1sh in haince igfal edilmesi)

silinme sebebi:
    çeşitli ormanlarda ve inşaatlarda yaptığımız araştırmaya göre söz konusu yazara bir tecavüz vakasına raslanmamıştır.
    #1748772 (evlerdenirak, 10.06.2007 14:07)
  2. başlık laz pacino nun intihar etmesi
    silinme sebebi : hastanelerde, karakollarda ve eğlence mekanlarında yaptığımız araştırmalarımıza göre laz pacino şu an canlıdır.
    #1748784 (barış, 10.06.2007 14:11)
  3. başlık : deep e kimligi belirsiz kisilerce pandik atilmasi

silinme sebebi : deep isimli yazarımızla temasa geçen uludağ sözlük istihbarat ekibimiz böylesi bir utanç verici olayın yaşanmadığı bilgisine ulaşmışlardır. yazarımız son günlerde bilmediği, tanımadığı kişiler tarafından ellenmemiştir.
    #1748811 (barış, 10.06.2007 14:19)
  4. (bkz: yaran moderator notlari)
    #1826874 (balon, 26.06.2007 23:04)
  5. başlık: ziraat bank atm kuyrugunda bekleyen kirmizili kiz

silinme sebebi: kırmızılı kızdan bir mail almış bulunuyoruz. eğer başlığı silmezsek bizi dava edecek. tüm yazarlardan özür dileriz.
    #2397318 (koka, 29.09.2007 01:27)
  6. Üzgünüz fakat yerimiz kalmadığı için başlığınızı silmek zorundayız. Bugün yeterince başlık girilmiştir. Başlığınızı yarına saklayın ve daha erken deneyin.
    #2397391 (hic bisey yapamazsin, 29.09.2007 01:38)
  7. silik kısmında şu ifadelerin yer alması muhtemeldir.
    ''başlığınız yeterince yarmamıştır. daha sonra tekrar deneyiniz.''
    #2397406 (taharetmuslugu, 29.09.2007 01:41)
  8. başlık: es cinsel haklarini savunan insan gizli ibnedir
    silinme nedeni: baslık objektif tarafsız olmalıdır.

moderasyon gizliden gizliye es cinsel haklarını savunmuştur, gibi gözükmektedir, olabilir, belki de değildir canım koskoca moderasyon, ama belki... *
    (bkz: götüme girecek entry im)
    (bkz: kaçayım ben)
    #2402223 (koka, 30.09.2007 00:04)
  9. 6 ocak 2008 odamin karisikligi-----> yazarın odası son derece toplu olduğu için başlık silindi. uludağ sözlük yazarı dürüsttür. * *
    #2798544 (ExeLaNcE, 06.01.2008 15:48 ~ 15:55)
  10. başlık:intihar etmek icin hakli sebepler

entry:yaşamak için bir nedenin bulunaması, arkada üzülücek bir kişinin bile olmaması gibi sebeplerdir.

(07.04.2008 19:22) Başlık silindiği için entry'niz siliniyor.

(bkz: intihara özendirme)
    #3242331 (uretim cini, 07.04.2008 19:34)
  11. intihar etmek icin azraili beklemek

(bkz: bekledim de gelmedin)

Başlık silindiği için entry'niz siliniyor.
    imla ve dil bilgisi yönünden hatalı entryler/başlıklar silinir.

soru: nerde imla ve dilbilgisi hatası var sayın modlar?

"azrail" deki "i" ayrı olcakmış. madem bu kadar türkçe' ye saygılısınız sayın mod arkadaşım. notların sonuna "bye" yerine "hoşçakal" yazmayı dene derim.
    #3242385 (isi degistirgeci, 07.04.2008 19:49 ~ 19:58)
  12. baslik: tanri resimsiz bir cercevedir ici bostur yoktur

silinme nedeni: başlık açma kuralına aykırı başlıklar silinir.

moderator notu: mecbur olmadıkça önerme şeklinde başlık açmayınız.

yazar notu: doğum günümden bir gün önce bu, her şeyi bilen ve her şeyi yapmaya muktedir olan moderasyonun bir üyesi sayesinde yeni yaşıma girdim, efenim. bana mutlu ve kutlu olsun.

O değil de, silinme sonrasında bırakılan not bir hayli manidardır. Ne demiş yüce kişilik; "mecbur kalmadıkça", diye başlayan ve "onerme şeklinde başlık açmayınız", emri vakisi ile biten, buram buram yazarina gore entry silme sebepleri uydurmak kokan bir not düşmüş.

Şimdi şahsım merak içindedir; sol çerçevede kimi zaman yaraktan, amdan, götten, boktan, sikişten oluşan başlıklar açıldığı vakit kılı kıpırdamayanların, her sözlükte olan bir biçimde yani; önerme biçiminde açılan bir başlık karşısında aslan kesilmesi ne büyük bir çelişkidir.

Ne diyelim efenim; sanırım birileri, birilerinin bu diyardan yol alması için canla başla çalışıyor. Kolay gelsin o birilerine.
    #3305415 (bluevelve, 22.04.2008 22:00)
  13. #2915380 damat ferid pasa

damat Fer it paşa diye tarih derslerinde adı vurgulanır bu karakter kurtuluş savaşının büyüklüğünü bir kat daha arttırır .Sebebi kurtuluş savaşının hem işgalci kuvvetlere hem azınlıklara karşı olmasının yanı sıra fer it gibi ingiliz aşıklarına karşıda olmasıdır.

(29.01.2008 20:06) Entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir.
    #3556717 (sleepwalker, 19.06.2008 08:23 ~ 08:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran baslik silinme sebepleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran baslik silinme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran baslik silinme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran baslik silinme sebepleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» milgram deneyi » bim » the big bang theory » crzytarantla » vados su » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » no tusu » kul ve kil » john mccain » ruh hastasi » dream theater » sirtaki » easy » kriz enlemesine gecti » platonik ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » streng » temel demirer » ask degil » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » zehir » tonights the night » henry kissinger » engin baytar » dost sen mi geldin » surucu kursu » entry ve nick uyumu » darryl roberts » bas ortusu » yaran okul muduru laflari » masturi