yaran bahaneler 

kapat
  1. bir ortamdan kaçmak, bir şey yapmamak için uydurulan komik bahanelerdir...
    #3348946 (crazyhodja, 02.05.2008 21:12)
  2. * niye ders çalışmadın bakayım?
    - hocam tam başlıyacaktım ki....diye devam eden zekice yapılmış öğrenci bahaneleridir...
    #3348973 (crazyhodja, 02.05.2008 21:16)
  3. mudur yard: oğlum yine mi saçını kestirmedin sen? böyle gelme okula demedim mi? niye kestirmedin lan?

ogrenci: hocam arkadaşla birlikte gidecektik ekti beni bende kestiremedim saçı.

mudur yard: bu bahaneyi şimdi mi uydurdun düşünmüş müydün?

ogrenci: şimdi uydurdum hocam belli olmadı mı? *
    #3349022 (sohodo, 02.05.2008 21:25)
  4. (bkz: bahane göt gibidir herkeste bulunur)
    #3349098 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 02.05.2008 21:40)
  5. sabah iki arkadaş ingilizce öğretmeninden yalvar yakar aldığımız izin sonucu kantine kahvaltı yapmaya indik ve güzelce kahvaltımızı yaptık. sonra kantinden tam çıktık ki müdür, müdür yardımcısı, bir de disiplin kurulundan bir hoca... o zamanlarda müdürrün kesin uyarısı öğretmenlerden izin alarak kantine gitmek yasak...
    müdürle karşılaştık ve sorusu...

m: olum sizin ne işiniz var burda?

arkadaş: hocam kahvaltı yaptıkta.

müdür yavaşça üstümüze doğru hareketlenirken: sizin hocanız kim? nasıl izin aldınız?

ve benim anlık bahanem: hocam ders fizik* bizim yazılımız var da hoca da kahvaltı yapmayan var mı? tenefüste ara vermeyeceğim gitsin şimdi yapsın gelsin hemen dedi dedim.*
    müdür olduğu yerden zıpladığı gibi üstümüze gelir ve yanımdaki arkadaş fırladığı için hemen kaçmak zorunda kaldığım işe yaramayan ve yaramayan bahanemdir.*
    #3349202 (andlee, 02.05.2008 21:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran bahaneler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran bahaneler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran bahaneler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran bahaneler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» biyopolitik » ham on rye » 60 » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » trabzon arena » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » korsan cd saticisi » tuba06 » no tusu » esfele safilin » umay » vicky cristina barcelona » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » mesut » sevilay yukselir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kabrero » dohal » why or why not » dost » hayalet gise » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » burn after reading » erkegi bozan seyler » papagan » futbola siyaseti karistirmak » dunyabizim com » quantum of solace » havva yilmaz » leica