yaran askerlik anilari 

kapat
  1. erkeklerin anlatarak bitiremediği askerlik anılarının, komik bölümleri.

bölük astsubayı, takım komutanı teğmenle birlikte imza karşılığı maaş dağıtımı yapıyordur, içeri doğulu bi arkadaş girer ve olaylar gelişir:

-mehmet, napıon lan istirahatli misin bugün sen
    -evet komutanım
    -iyi, gel bakayım maaşını al
    -(asker kalemi alır kağıda doğru eğilir)
    -bak buraya atacaksın, başka yere atarsan ağzını burnunu kırarım
    -(imza atılır)
    -(kafaya vurulur, kafa masaya çarpar, teğmen ve ben yarılırız) lan eşşolu eşşek orayamı dedim.
    -(gülerek, bir yandan kafasını tutuyor) vallahi ben yanlış gördüm komutanım.
    -(teğmen hala gülüyor) gözüne sokayım, yazıcı gülme lan koş bunun yensini çıkar.
    #3841637 (zeytinburnucocugu, 19.08.2008 22:17)
  2. amfide otururken erin biri başçavuşa sorar.
    -komutanım yemeklerde şap var mı?
    +vallaha yok.benimki gayet sağlam.sorun sizdedir.uygulamalı denemek isteyen varsa gösterebilirim.
    yeni gelen erlere çavuşlar çiş tutturur. anasını ağlatır bir bakıma. birgün acemiler amfide toplanmıştır. kıdemli astsubay amfiye gelir ve erlerin hırsla baktığı, çavuşlara;
    la bana bakın, yarın kantini devrediyom. o borçları bu akşam kapatın. birinden borç mu alıyonuz, götünüzü mü satıyonuz, ne yapıyosanız yapın. ödeyin. acemiler kopar.
    yemin töreni alanında prova yapılırken, başçavuş, yarın esas duruşa geçildiğinde, götünüze kobra yılanı da kaçsa hareket edemezsiniz? yapacak bir şey yok deyip çıkmasını bekleyeceksiniz.
    #3841692 (aklima gelmiyor, 19.08.2008 22:30 ~ 22:40)
  3. bölüğe yeni katılış yapılmıştır, bölük olarak 3000 metre koşusu icra edilmektedir, hapisten çıkan diyarbakırlı bi askerle yan yana koşarak, askerlik hakkında fikir alışverişi yapılıyordur:

diyarbakırlı: hele bak şimdi, şöyle yap böyle yap, şöyle olur böyle olur
    ben: (koşudan bi hal düşmüş) hıı! hıı!! sonra konuşuruz hıı! hı!
    uzman cavus: lan mehmet, konuşma hizayı bozma sikerim seni.
    diyarbakırlı: sen kimi sikiyorsun oğlim. (ona doğru koşmaya başlar)
    uzman çavuş: (kaçar adım) ne diyon lan
    bölük: (gülerek) mehmet tamam lan boşver olum, sürünecez hepimiz şimdi
    (uzman çavuş şikayet eder)
    diyarbakırlı hapise geri döner, bölük güle güle sürünür.
    #3841712 (zeytinburnucocugu, 19.08.2008 22:36)
  4. yemin töreni bitmiştir. gayrıların töreni için yemekhanede toplanılır. bir yüzbaşı mikrofonun önüne geçer ve karşıda duran bir askere seslenir;
    -şşt sen! üçüncü takım, ikinci manga, dördüncü kişi elini cebinden cıkar törenin anasını s.ktin.neyse arkadaşlar töreniniz hayırlı olsun.
    #4029770 (darkwell, 01.10.2008 13:00 ~ 13:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran askerlik anilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran askerlik anilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran askerlik anilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran askerlik anilari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » sphere » buraya cikart » ucuz » kisisel illet » uludag sozluk » 4 nesil silik » her aksam icmek » desiree » durduk yere pasta kesmek » no tusu » olurmuuu » robinson crusoe ve cuma » yaran msn iletileri » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nedeni anlasilmayan uc sey » kalem » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » yeni baslayanlar icin tematik mode » turku cigirmak » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » citen » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » hegel diyalektigi » zeynep binti cahs » metroda kitap okuyan artist » egil kopek » sebepsiz icilmez » ayak fetisisti » collateral