yaran ask diyaloglari 

kapat
  1. a new addition to "yaran x diyaloglar" it out now!
    -

girizgahın ardından belirtelim, tuhaf aşk diyaloglarıdır bunlar. tarafların en az birisinin hayal gücünün pik yapmasıyla oluşabileceği gibi, embesilitenin (ben uydurdum) tavan yapmasıyla da vuku bulabilir. misal vermek gerekirse,

"sana uzay gemileriyle gelsem
    zaman yavaşlatıcılarıyla
    kapını açar mısın bana?
    içine alır mısın beni, hücre boyutuna insem?"

nidasına,

"tamam ama hayatım,
    hücre boyutunda istemem seni.
    ama tam boyun işimi görür be"

diye cevap verilmesi de bu durumlardandır. lakin, elbette, tabi ki, bu durumda hayal gücünün zortlaması ve altındaki embesilliğin açığa çıkışı bulunmaktadır.

biz en iyisi tam boy takılalım. vice roy, it your toy!
    #994034 (bl, 14.12.2006 04:28 ~ 05:35)
  2. aşk bir sabun ise, köpürt beni pakize.
    #3585033 (anil dundar, 26.06.2008 15:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran ask diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran ask diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran ask diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran ask diyaloglari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» o ne ola ki » saw 5 » kara carsafli chp liler » gooddua » jose del solar » ergenekonyalovankara » bu hesap sorulacak » uyurken sutyen takmayan erkek » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » like a bird » catali bicak olarak kullanmak » tarihteki unutulmaz ayarlar » mekkare » trajedya ile komedya » cellat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orospu cocuklugu » turkiye is kurumu » isin bilimci » moderasyonun espri anlayisi » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » barcelona » pablo escobar » saadettin teksoy » uludag sozluk un yas ortalamasi » fizikhakkinda com » satisfaction » guneysu » braveheart » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » yaran videolar