yaran adres tarifleri 

kapat
  1. bir baba ve oğul arasında geçen diyalog ;
    - olum alt bostancıda in üst bostancıya çık caminin karşısında lokanta var biz ordayız..
    + tamam baba geldim hemen?!?
    **
    #749952 (harabe, 17.10.2006 23:59 ~ 18.10.2006 00:00)
  2. (bkz: ana avrat düz git ordan saga don)
    #749963 (salca, 18.10.2006 00:01)
  3. adamın biri arabasıyla yanaşarak temel'e bir adres sormuş, temel derin derin düşünmeye başlamış. bir sürte geçince adam ümidi keserek arabsını sürmeye devam etmiş. temel kendisinden 20 m uzaklaşan bu adamı bağıra çağıra geri çağırmıştır. adam merakla geri gelir ve temel adama der ki : valla birader kusura bakma hatırlayamadım.
    #749991 (palta, 18.10.2006 00:08 ~ 20.10.2007 01:43)
  4. ecnebi olduğu her halinden belli*, elinde haritası şaşkın şaşkın dolaşan turist kızımızın kendince ingilizcesiyle "ay vant tu*..." şeklinde söze başlayarak haritadan gitmek istediği yeri göstermeye çalışırken anneannemin onu "ayvansaray" olarak anlaması ve yolu tarif etmesi bir olmuştu.
    -bak şimdi sen burdan dümdüz git, git git git, gittin mi?
    -?!?!
    -heh dön sola dön, döndün mü?
    -eöö?!?
    sonuç: kızcağız, ordan geçen ve ayvansaray'a gideceğini söyleyen max. 8-10 yaşlarındaki bir çocuğun eline tutuşturulur ve kaderine terk edilir.*
    #750018 (bettyboop, 18.10.2006 00:14)
  5. otogargarada olgun simsek ve demet akbagın oynadığı bir sahne..

yer: otogar
    kadın *şehirli ve kibar
    erkek * trakyalı

kadın:afedersiniz 117 nolu peron nerede acaba?
    erkek:heee. 117 no lu peron mu? şindiiie, karşıda duyar var duyar duyar, görüyon mu onu sen duyar var duyar..
    kadın: duvar??? evet.
    erkek: o duyarı geçiyesın sooora dümdüz gideyesın, kamil kocun yanındaki deyıl onun yanındaki deyıl onun yanındaki..... de deyıl belkim onun yanı.
    kadın: anlamadım??
    erkek: zııııt ayrabol* beyaaa
    #750076 (s o t, 18.10.2006 00:32)
  6. cem yilmaz: nergis çay bahçesi nerde ?
    soru sorulan amca: bilmiyorumm nerde ?
    #750183 (salca, 18.10.2006 01:01)
  7. - şu sarı binayı görüyor musun ? onun yanında bir bakkal var, direğin yanında, tam bitişiğinde butik var ya görüyon mu ?
    -*evet evladım
    -*işte ordan değil burdan gidecen
    - allah belanı versin
    - cümlemizin amca
    #750613 (tudor lodge, 18.10.2006 06:30 ~ 06:31)
  8. * * *

adam: gençler şu adresi biliyor musunuz?
    uzatılan kartvizitte bir gümüşçü yazıyordur.
    cennetten kovulan: kusura bakmayın bilmiyorum. siz biliyor musunuz arkadaşlar?
    cenk: hatırlayamadım.
    * kartvizite bakar. karşıdaki abiye bakar. uzayıp giden yollara bakar.
    asim: postanenin arkasındaki sokaktan geçiyorsun. biliyor musunuz postaneyi?
    adam: evet. biliyorum.
    asim: ya ora değil miydi yoksa?
    *
    asim: meydandaki camiinin arkasındaki büyük lokantanın çarprazı...
    adam: evet.
    asim: ya neredeydi arkadaşlar bu gümüşçü?
    biz *: allah seni davul etmesin.
    asim: hatırlayamadım abi. kusura bakmayın.
    adam: önemli değil de... neyse... *
    #750852 (cennetten kovulan, 18.10.2006 11:11)
  9. + abi burdan beyazıta nasıl gideriz?
    - bilmirem gardaş get başkasına sor.

hemen iki turist hatun gelir;

- sorry, where is the train station?
    + train station....

edit: yaşanmıştır.

Dumur olunur,adama bir güzel küfür edilir.
    #2986684 (Carmadon, 11.02.2008 11:16)
  10. +dayı havalimanı nerde?
    -uçak havalimanı mı?
    #2986691 (pembeyavuz, 11.02.2008 11:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yaran adres tarifleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran adres tarifleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran adres tarifleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nalan » turk birligi lisesi » elmas borsasi » dugun tv ye dugun videosunu gonderen escinsel cift » miknatis adam » psikopat cocuk oyunlari » 20 000 i deviren yazarlar » st gallen » abberline » agir misafir » bos kalan cerceve » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » yazarlarin tayyip den beklentileri » tuh lu gecmis zaman » kizlari kandirmanin kolay olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » testerenin musluman olma ihtimali » sezen aksu » moral bozmaya calisan tiplerde gozlenen rahatlik » yumurta topuklu ayakkabi » yazardan cok caylak olmak » kabak tadi veren yazar » devletin dine baskisi » kanarya » erkek cinsinin ezik olmasi » benim annem bir melek » sozlukteki fenerbahce cetesi » kule rock bar » nick degisikligi » matroska » etro anime