yaramayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaramayan basliklar
  2. bir ise yaramayan ucuz cibinlik
  3. bir boka yaramayan insan
  4. bir boka yaramayan tartismalar
  5. ise yaramayan muthis fikirler
  6. birbirine yaramayan sevgililer
  7. turkiye de ise yaramayan diplomalar
  8. bir boka yaramayan devlet yatirimlari
  9. uzaktan kumandada ise yaramayan tuslar
  10. ise yaramayan yazarlarin sozlukten atilmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaramayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaramayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaramayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaramayan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » kartalspor » unutma » prototip » yirmisini gecen herkes sevismistir » seovi » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » kurt degil kurdistan dusmani olmak » internet solculugu » zihin jimnastigi » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » erotik hikayeler » ermeni patrikhanesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » ask » 3 hurel » kim arti oyladi lan beni » tuvalete tek basina girememek » pakize karada » facebookta pokelenmek » raca » teno » hastasi olunan seyler » can dundar » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » altkitap oyku odulu 2008 » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » yilbasi kutlamak