yarama basmayin lan zaten sinir oluyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulkemin islamla ozdeslestirilmesine sinir oluyorum
  2. gul batiyor yarama
  3. cimlere basmayin
  4. boka basmayin oka basin
  5. hayat basma yarama
  6. elin vurma kalbimdeki yarama
  7. hollanda daki cimlere basmayin yazisi
  8. oluyorum
  9. haberin yok oluyorum
  10. oluyorum kederimden

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarama basmayin lan zaten sinir oluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarama basmayin lan zaten sinir oluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarama basmayin lan zaten sinir oluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarama basmayin lan zaten sinir oluyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» osmanli atasozleri » mustafa kemal ataturk » hyundai getz » asiri makyaj yapan kadin » heart » hastasi olunan seyler » icine girilen kucuk kaygan delik » nagra » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » quantum of solace » henrik nielsen » matematik » sedir adasi » bassehir » zehir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » leylifer » sozluk yazarlarinin itiraflari » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » obatala » kabadayi » mintaka » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » bir bayandan beklenenler » kurt cobain silahi » 20 lerde cocuk olmak » ozgur soylu » pasta kesmek » uluslararasi savas suclari mahkemesi » tehzil » gaza gelip olmayan basliga entry girmek