yaram yarimdir 

kapat
  1. harika türkülerimizden bir tanesi. dinlerken beni benden alır. kurtlar vadisiyle beraber gündeme tekrar gelmişti. sözleri omer lutfu meteye müziğiyse bora ebeogluya ait. sözleri şöyle:

yara beni yara beni
    aşkın oku yara beni
    bıraksınlar yara beni
    atsın yardan yara beni

yaram yarimdir
    yarim yaramdır
    azığım zehir
    bineğim gamdır

yaraydın gönül yaraydın
    her yer karanlık, yar aydın
    hem ilaçtın hem yaraydın
    sırrımı deşip yaraydın
    yaraydın gönül yaraydın

azığım zehir
    bineğim gamdır
    yaram yarimdir
    yarim yaramdır
    #540075 (sesli, 14.08.2006 22:19)
  2. deli yurek ve kurtlar vadisi'nde bolca çalınan güzel türkü.
    #540080 (6.4.r.1.$.h, 14.08.2006 22:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaram yarimdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaram yarimdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaram yarimdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaram yarimdir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nasil yapmali » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » dua etmek » the notebook » hazir corba » viorel moldovan » domination nation » rapper ninja » yerli erotik dizi ismi onerileri » yigit cafe » feristah ruh » libido » issizlik » to love a woman » mucahit baykal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » the edge of love » bir faktor olarak sans » amsukatif » adidas » sigircik » the curious case of benjamin button » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » ohannesburgerler » bicim boyacisi » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » su tozu » ali guncar