yaram icerde 

kapat
  1. celal yarici'nın yaran şarkısı.

http://www.youtube.com/watch?v=nHnFt6wtngA +
    #2985345 (sanirim osurdum, 11.02.2008 00:12)
  2. göğüs parçalatan unutulmaz şarkı.
    (bkz: verem mi kanser mi yaram içerde)
    #3000561 (shinedoor, 14.02.2008 01:13)
  3. bir internet kafede çektikleri iğrenç klipleriyle ünlenen birkaç adamın söylediği şarkı... http://www.youtube.com/wa...fTi2Y&feature=related +
    #3118750 (carter, 10.03.2008 15:24)
  4. hayatında doğru düzgün türkü dinlememiş beni bile sözleri ile kendine hayran bırakan şarkıdır.

sözleri aşağıdadır;

Baharı göremedim dünya gözüyle
    içimde yaralar tam bir düzüne
    Dostların başında ama yaşlı gözüyle
    musallata kanar yarım içerdeyin
    ah yaram içerde

Yaram içerden Yaram içerden
    Yaram içerden Yaram içerden
    Veremmi kansermi yaram içerden
    #3931134 (kasimpasa canavari, 07.09.2008 18:55)
  5. sumer ezgu' nün yorumladığı '' el cek tabip el cek sinem ustunden '' adlı türküde geçen hüzünlü bir sözcük. burada içeri kelimesi yüreği simgeler yara ise sevgiliden ayrıldıktan sonra oluşan acıların tortusudur. dışardan olan yaraya merhem sürülür, sarılır bir bezle tedavi edilir bir şekilde, lakin yürekte olan içerde olan yaraların tedavisi mümkün değildir anca yine panzehiri giden sevgilinin geri dönmesi olursa mümkündür.

türküden bir kuple;

el çek tabip el çek sinem üstünden
    sen benim yaramı bilebilmezsin,
    yaram içerdedir bulunmaz çare
    sen benim yaramı sarabilmezsin.
    #3931187 (hece ozturk, 07.09.2008 19:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaram icerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaram icerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaram icerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaram icerde. Copyright of the articles are belong to their authors.

» personel servisinde uyuyan adam » sakat ruh » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » a101 » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » kadinlarin haz noktalari » seni tanidigim icin cok sansliyim » bir baslik daha acarsan vururum » bugun e basacakken logoya basmak » tombul ile tombis arasindaki farklar » erkek olmaktan tiksinilen anlar » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » bisiklete tecavuz eden adam » barack obama » nagant » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hasmet babaoglu » esenlikle » cicciolina » arkadasi kizlarin ustune itelemek » sabri bogday » hasan vezir » olurmuuu » kurdun gelini » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » anna vissi » gece vakti disarda gezen kiz » i belong to che » ask degil » yalnizliktan devren kiralik