yaram 99 100 olur gider 

kapat
  1. asik veysel'in derdimi dokersem isimli eserinde geçen söz.
    hayat onu beter ettiği kadar etmiş, biraz da etse ne değişir?
    #2407834 (hyperion, 01.10.2007 00:08)
  2. Derdimi dökersem derin dereye
    Doldurur dereyi düz olur gider
    Irakipler geldi girdi araya
    Korkarım yar benden yoz olur gider

Ilgıt ılgıt yeller eser seherde
    Yar beni düşürdü onulmaz derde
    Yar ile buluşsak bir tenha yerde
    Duyar düşmanlarım söz olur gider

Pervane ateşten sakınmaz canı
    Uğruna koymuşum başı bedeni
    Doldur tüfengini hedef al beni
    Yaram doksan dokuz yüz olur gider

Veysel der çıkayım bir yüce dağa
    Ağaçlar bezenmiş yeşil yaprağa
    Bir gün olur tenim düşer toprağa
    Karışır toprağa toz olur gider
    #2408989 (preghiera, 01.10.2007 03:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaram 99 100 olur gider başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaram 99 100 olur gider ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaram 99 100 olur gider nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaram 99 100 olur gider. Copyright of the articles are belong to their authors.

» meric erkan » fenerbahce sukru saracoglu stadi » ayrilik » dokundugun her seyin altin olmasi » vucut kokulari » otis » yusuf sezer » dingil ruh » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » kurt kizlari » subcomandante marcos » kufurlu entry e hayir » sevebilme ihtimali » uskup yoresi » max payne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » utanc dolu turk vatandasi » istese atom muhendisi bile olabilirdi » iddaa » dunya bir gundur o da bugundur » kal vas flam » nocturne » milgram deneyi » eskileri saklamayin » sadece turkiye de gorulen olaylar » bir erkekten beklenenler » deprem » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » sokakta dondurma yalayan afet » adanali » ikindi