yaralti faaliyetleri 

kapat
  1. Demek terkettin beni_
    aferin.al sana bir madalya.

bir savaş diye başladığın bu aşktan
    muzaffer çıktın yalnızlığa.

yine mandalina koklamak
    yine sevdalarda
    yeni görevler almayı beklemek düştü bana.

ihanet,rütbesini yükseltmez insanın
    sırtını daha kolay döner sadece
    sevgililerinin intiharlarına.

Demek terkettin beni_
    aferin.al sana seyyah bir manolya.

..kucuk iskender..
    #935272 (ceviz agaci, 01.12.2006 18:02)
  2. seyyah bir manolya nasıl bir imgedir yarabbi diye düşündüren kucuk iskender şiiridir. o iskender artık kocaman olmuştur..
    #1783637 (Janis JopLin, 18.06.2007 03:25)
  3. lagimcilik ile ugrasanlarin yaptiklari faaliyetlerdir.
    #1783644 (mulayim, 18.06.2007 03:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaralti faaliyetleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralti faaliyetleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralti faaliyetleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaralti faaliyetleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ucasi gelen yazar » senior reklam yazari » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » winniethecrusher » kabana » ilk basta » uyurken sutyen takmayan erkek » avea ya acik mektup » amee » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » cekcek » iman » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » alanya daki abazanlar » ekmek kizartma makinesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oha artik yani » pvh19 » ikindi » baklava yerken ayran icmek » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » bekaret » aksak tirtil cumhuriyeti » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » dunya atmosferindeki gergin dalga » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » turkiye is kurumu » sevgilinin ailesi ile tanismak » yabgu » asiri markaj yapan adam