yaralimasalcocuklari 

/ 3
kapat
  1. düşünüyorum ne yazsam diye iki saattir, olmayacak böyle diyerek başlıyorum yazmaya.

esirgemeyen ve bagislamayan sosyalizmin adiyla!

türk filmi tandansına benzeyecek ama, gerçekten o kadar çok mutluyum ki böyle iyi yürekli, güzel düşünceli, duyarlı, sıcak kanlı, dost canlısı, kalemini uşaklık için değil, uşaklardan yana, uşakların efendilerine karşı kullanan, düşüncelerinin olgunluk çağına gelmiş ve etrafındakileri bu olgun düşünce meyveleriyle beslemekten büyük mutluluk duyan, yani paylaşmasını da bilen ve daha gözlemlediğim ama çok uzun olacağından buraya yaz(a)madığım binlerce güzel sıfata sahip biriyle tanışmaktan. kendisi aynı zamanda çok iyi bir dinleyici, resmen ben konuştum o dinledi iki gündür, yani sabır taşı mubarek.

bana evinin kapısını, ama ondan önce yüreğindeki dost evinin kapısını açtığı için yürekten teşekkür ediyorum kendisine, bu pislik dünya ve onun kokuşmuşluklarına karşı dostluğumuzun omuz omuza, kol kola, bir ömür boyu sürmesi dileğiyle usta.
    #3624261 (zedx, 05.07.2008 19:37)
  2. Bugün doğum günü olan devrim insanı. Doğum gününü kutluyor, uzun ömürler diliyorum dostuma...

(bkz: devrimiçi)
    #4167588 (I belong to che, 31.10.2008 22:55)
  3. doğum gününü kutladığım, sol da atan yüreği ile ve aydınlık dimağı ile kendi yarım kıldığım, bir gün doğacak kızıl güne omuz omuza yürümeyi dilediğim yazardır.
    #4167939 (bluevelve, 01.11.2008 00:02)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaralimasalcocuklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralimasalcocuklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralimasalcocuklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaralimasalcocuklari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jadeh » arka sokaklar » anna vissi » desifre olmaktan korkmayan yazar » gay ruh » cenabet entry girmek » the great debaters » diogo luis santo » pippa bacca » havva yilmaz » erkekleri tavlama yontemleri » arti oy vermenin huzuru » dunya atmosferindeki gergin dalga » minel » enerjik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktor yazarlar » ozgur ruh » susarak haykirmak » after laughter » sinuzit » iab » ust kesimin chp yi desteklemesi » ulvi guveneroglu » yabgu » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » yaran youtube yorumlari » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » cete savaslari » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » chp nin komur dagitmaya baslamasi