yarali yuz 

kapat
  1. (bkz: scarface)
    #246098 (pulp fiction, 15.05.2006 10:43)
  2. yarali yuz

uykusuzluğumun sebebi gözlerin
    bir de gülüşündeki tek gamze
    gözlerimi kapatınca karanlık
    açtığımda yüzüm yaralı
    geçmezmiş bazı yaralar, derinmiş kederleri severken ölmelerin
    ölmeden unutmam lazım o zaman seni dedim
    unutmak ölmek
    kimseye söylemedim

ceyhun yilmaz
    #2710608 (arpaci kumrusu, 18.12.2007 08:54)
  3. (bkz: frank ribery)
    #3930497 (alkolik imam, 07.09.2008 17:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarali yuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarali yuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarali yuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarali yuz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tematik entry » deniz gezmis » kathryn bigelow » universitede fotokopi ceken eleman » jf ray london » 4 » tumay » gulse birsel » hayal » hic oy vermemis yazar » erkan ocakli » birbirine benzeyen unluler » sevgilinin olmesi » flos » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telepati » duende » bicim boyacisi » kac ortali defter alalim sorunu » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » ying yang » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » sut ile sigara icmek » supernatural » sevdicegin ruyasinda olmak » saw 5 » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » bencil kederler » sabribey » turk beyniyle uretilmis super cumleler