yarali parmaga isememek 

kapat
  1. zor durumda olan kişiden, en küçük yardımı esirgemek.dostunun parmağındaki yaraya çişinin derman olacağını bilse bile işemeden geçip giden oralı olmayan insan için kullanılan söz.
    #503003 (piraye, 05.08.2006 22:18)
  2. (bkz: kargaya bokun ilaç demişler denize sıçmış)
    #1142124 (haziran, 12.01.2007 15:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarali parmaga isememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarali parmaga isememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarali parmaga isememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarali parmaga isememek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» electric blue » hayal alemi » trabzonspor » tematik yazar » adanali » olum tatli bir turkudur » fenerliyim ama tedavi goruyorum » nocturne » alternatif evlenme teklifleri » cumlede gizli ibneyi bulmak » sentenced » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » 8888888888888888888 » sehir isiklari » cicciolina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mahalle bakkalina acik mektup » izmir ekonomi universitesi » laughing out loud » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » erkek kokusu » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » yilbasi turist minciklama festivali » yaran ayarlar » narsisizm » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » telepati » suspicious minds » hatun yazarlara saldiran yazarlar » fizikhakkinda com » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz