yarali erkek karizmasi 

kapat
  1. kimi erkeklerin* sanirim macera ve karate filmlerinin etkisinde fazla kalmasinin sonucu varligina inandiklari karizmadir. bu yuzden agrimayan ayaklari uzerinde topallarlar, azicik incinen kollarindan sargiyi haftalarca cikarmazlar, burunlarini karistirirken kanatinca sanki 15 kisiyle kavgaya tutusup gelmis havalarina girerler vs...sacmadir, komiktir.
    #4052309 (oneydilan, 06.10.2008 07:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarali erkek karizmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarali erkek karizmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarali erkek karizmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarali erkek karizmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rai uno » teoremsel » turkiye nin en gereksiz unluleri » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » linger » dost sen mi geldin » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » entry de reklam yapmak » tahsildaroglu peyniri » bayhan gurhan » sisirdim abdominalleri » sefai » yalcin kucuk » ya rock ye rap » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oz kizina tecavuz eden baba » zookeeper » duvar » ses cikarma » beddua » habir » sebepsiz icilmez » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » yapilmis en aptalca dalginlik » sabribey » mim kemal oke » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » gercek takim taraftarlari » bassehir