yarali ceylanim 

kapat
  1. söz ve müziği: huseyin karakus'a ait bir türkü

yarali ceylanim senden
    baskasina gönül vermem
    Elin besledigi gülden
    Al bu cani sana vermem

Yandi yürek yana yana
    Savur külüm döne döne
    Sogumadan elde kina
    Zülfün telin yere sermem

Aman yare aman yare
    Hey pir ver bu derde care

Bir ok düstü yaralandim
    Dost elinden parelendim
    Dar günümde karalandim
    Dil lal olur seni yermem

kıvırcık ali ve arzu şahin çok güzel yorumlamıştır. arzu şahin'in yorumu için:

http://www.youtube.com/watch?v=UwoIzi-5Ky8 +
    #2381487 (atibmaracabmarac, 26.09.2007 01:55 ~ 01:58)

© 2008 - uludağ sözlük

yarali ceylanim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yarali ceylanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarali ceylanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasankeyf » omru uzatan seyler » lafendaz » ask » antalyali olmak » husnu bile gelse senlendiremez » karagumruk cetesi liderleri ergenekon da tanik » otobuste yer isteyen teyzeye bos bakiniz vermek » confetti » sarah wayne callies a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci