yarali borek 

kapat
  1. hiç acınıp ,gözünün yaşına bakılmadan bir ısırık alınmış börektir.
    hem yaralı hem yarımdır.
    (bkz: ağlamak istiyorum)
    #1037792 (sıçtırtma lamasına, 22.12.2006 16:26 ~ 16:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarali borek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarali borek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarali borek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarali borek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lagim faresi » elma sekerim » cicciolina » perde tutturgaci » bandira » turk futbol tarihini yakan sozler » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » kac kisiyiz biz » tahta kola kasalari » yillarca bok atip bir gun converse giymek » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » iab » ben sizofren degiliz » a little piece of heaven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » bir gunluk olarak sozluk » mustafa rakim efendi » ahmet karneci » jainizm » sozlukteki galatasaraylilar » bugun git yarin gel » ugur dundar » beyin gocu » yaran facebook gruplari » yillari sirayla yazan yararli yazar » anadoluyum ben » blod » laikci aforizmalar » 29 kasim 2008