yaralarsin ama yaralarimi da sararsin 

kapat
  1. "hem öldürürsün hem hayata bağlarsın" diye devam eden "senin sarkin" isimli feridun duzagac eseri. hem yarabandım hem yaramsın. yordun beni gönülçelen.
    #3758270 (serbest radikal, 02.08.2008 02:49 ~ 02:50)
  2. (bkz: anneler hem döver hem sever)
    #3758273 (exclurel, 02.08.2008 02:50)
  3. iki bıçak seç kendine
    Biri yaralamak için
    Biri öldürmek
    Pusu kur gözlerinin
    Karanlık gölgesine
    Biri sevmek için
    Biri ihanet
    iki yürek seç kendine
    Biri yaşamak için
    Biri gizlenmek
    Bir korkak,bir kaçak,bir firar
    Kaç kişisin sen sevdiğim çocuk
    içimdeki bıçak iki kere daha dönüyor
    Olduğu yerde
    Kalırsan sel basar yataklarımı
    Gidersen uçurum çiçekleri açar kalbimde
    Kimi zamanlar olur sevgilim
    iki bıçak bile yetmez bir tek ölüme
    (bkz: Murathan Mungan)
    (bkz: iki bıçak)
    #3758298 (camp nou, 02.08.2008 02:59)
  4. (bkz: hem yarabandim hem yaram)
    (bkz: gonulcelen)
    #3758383 (rendekar, 02.08.2008 03:30)
  5. yaralar ama yaraları sarar,
    hem döver hem sever... buldum: anne
    #3758442 (PNaR, 02.08.2008 04:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaralarsin ama yaralarimi da sararsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralarsin ama yaralarimi da sararsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralarsin ama yaralarimi da sararsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaralarsin ama yaralarimi da sararsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universitede fotokopi ceken eleman » fraizer campbell » sonya scarlet » arda turan » haggar » donersen » oznur kalender » methismeni politia » 41 » nur cintay » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » gultekin avci » yillarca bok atip bir gun converse giymek » ankara savasi » catania calcio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dua etmek » cemal hunal » ayrilik » bursa nin islamci marketleri » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » turkiye nin en gereksiz unluleri » yaran okul muduru laflari » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » inam » bir ogrenci sigarasi olarak winston » enel hakk » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » vaudeville for vendetta » z tv » electric blue