yaralarim var sarilacak 

kapat
  1. saramadım kendi yaralarımı, çünkü hepsi sırtımdaydı...
    #880871 (gazoz_kapagi, 19.11.2006 15:58)
  2. (bkz: hayallerim var gömülecek, uygun fiyata mezartaşı bulunur mu acaba sizde)
    #880872 (zargana, 19.11.2006 15:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaralarim var sarilacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralarim var sarilacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralarim var sarilacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaralarim var sarilacak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» avea » ozgurlugun hissedildigi anlar » alejandro gonzalez inarritu » sanabirciftsozumvar » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » erkekleri tavlama yontemleri » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » bafilemeden dusunun » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » sozlukte abartilan seks muhabbeti » onceki gunun begenilen entryleri » 30 yas sendromu » mutluluk » mustafa kemal ataturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruh hastasi » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » kara carsafli chp liler » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » fleissig » ruyada kosamamak » pantolon kenarina anahtar asan sahis » wheatstone koprusu » lord henry wotton » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sikilmis gotun davasi olmaz » kars » burden » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen