yaralarim cok derin 

kapat
  1. muzeyyen senar'in harika sarkilarindan biridir.

yaralarım çok derin
    sonu yok bu kederin
    kendime seçtiğim yar
    şimdi oldu ellerin

aman, aman, aman simdi oldu ellerin..

saramadim el gibi,
    tatli bir emel gibi,
    gonlumu yikti gecti,
    yikip giden sel gibi...

aman, aman, aman yikip giden sel gibi
    yikip giden gun gibi
    #1699621 (jeam, 29.05.2007 04:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaralarim cok derin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralarim cok derin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralarim cok derin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaralarim cok derin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sigircik » belkis akkale » minel » sabribey » drop it like it s hot » sanabirciftsozumvar » gemi » nokia 8210 » hic oy vermemis yazar » osurmayan kalmasin » mahalle maci » garabet ten inciler » fraizer campbell » tasaklarim » gelenege isyan da gelenekseldir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cete savaslari » metric space » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » melis birkan » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » kriz miriz bahane gider kismak sahane » chp nin komur dagitmaya baslamasi » hatun yazarlara saldiran yazarlar » aydin » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » can dundar » smothered mate » kendi sildiklerim » gay ruh