yaralandim 

kapat
  1. la olm, olur mu la, of aman nalan'ın hele hele 'nalan' olmadan önce rakı masalarına armağan ettiği yegane parçasıdır bu.. hala bu tarihte nasıl bahsi geçmemiş olsun.. bülent ersoy ayıplaması ifadesi şeyettiriyorum şu an, a aa... a aaa..

bak sözler bu biçim;

gunahini bana birak
    sevabin senin olsun
    ben zaten acilarin gozdesi oldum
    en tatli yalanlarin kolesi oldum

daha cok aci verme git...
    dusunme hic
    hadi git...

yaralandim yaralandim
    karalandim karalandim
    bir gunahim koynundayim yar
    bunaldim...

uzulmedin benim icin
    bu kadar tas mi kalbin...
    *
    #2251926 (hosaf, 03.09.2007 01:19 ~ 01:22)
  2. yavuz bingol 'ün "belki yine gelirsin" albümündeki yine çok güzel şarkılarından biri..

Nazlı yarimle ayrıldım
    Bu bir rüya, belki bir düş
    Yar uçup gelmeyen bir kuş
    Demek ki ayrılık buymuş

Yarim nerede?
    Yaralarım derinlerde
    Gider bu can durmaz sende
    Bir kez görem yarim nerede

Yine yandım
    Yaralandım
    Ayrılık yandırır beni
    Yar sevmez kandırır beni

Bilmez yar halimi bilmez
    Felek hiç yüzüme gülmez
    Gel ayrılma nazlı yarim
    Güzelliğin gider kalmaz

O yar nerede?
    Yaralarım derinlerde
    Gider bu can durmaz sende
    Bir kez görem yarim nerede

Yine yandım
    Yaralandım
    Ayrılık yandırır beni
    Yar sevmez kandırır beni
    #2899972 (spina, 26.01.2008 18:49)
  3. nalan'ın, klip çekmeyerek ünlendiremediği, lakin en iyi şarkısıdır . usul usul albümündendir .
    #3416127 (kamil, 19.05.2008 02:57)
  4. of aman nalan terimini niye kullandığının kanıtıdır.
    dinleyince of aman nalan bu da yapılır mı şimdi diye veryansın etmenize neden olur.
    #3866555 (cekilin bakayim, 25.08.2008 02:42)
  5. nedense yaralandım diyen kişiye karşı "yaralandın mı hey caaan" diye sormak uygun olur :

(bkz: kursun yedim)

kurşun yedim sol yanımdan
    yaralandın mı hey can yaralandın mı
    bir güzele deli gibi
    sevdalandınmı hey can sevdalandın mı

yüreginde hasretiyle
    bekledin mi gecelerce
    bir aşk için senelerce
    aglatıldın mı hey can aglatıldın mı

yapayalnız bir başına
    bırakıldın mı hey can bırakıldın mı
    bir gül gibi sevdiginden
    koparıldın mı hey can koparıldın mı
    #3866590 (OnurKul, 25.08.2008 03:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaralandim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralandim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralandim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaralandim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oscari kaldirmak » alnac » bkz baskili tisort » yuz maskesi » kumelenmek » kac kisiyiz biz » oznur kalender » adanaspor » sagat » heart » ayakkabi boyacisi mafyasi » laikci aforizmalar » kimse bilmez » fethullah gulen » collateral » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 6 » tshirt yazilari » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » kisisel ileti yazma sacmaligi » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » gadjo » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » deniz yilmaz » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » turk beyniyle uretilmis super cumleler » melina nin bustu » hocaniz mancini golcunuz oliviera » kriz enlemesine gecti