yaralamak 

kapat
  1. vücudunda yara oluşmasına sebebiyet vermek.
    #258205 (tatasoy, 18.05.2006 18:06)
  2. tdk

1 . Silah, bıçak vb. bir araçla yara açmak:
    "Kocaman bir bıçağı kuşağının arasından çıkarıp Seher'i böğründen yaraladı."- S. F. Abasıyanık.
    2 . mecaz Gücendirmek, incitmek, kırmak:
    "Gururunu yaraladılar."-
    #258208 (halbarad, 18.05.2006 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

yaralamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaralamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaralamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tularemi » bitkisel hayata girmek » vakit » buyuk meme » suratina top carpip olen twigy terlik maskotu » 5 ekim 2008 manchester city liverpool maci » antalyaspor » hayao miyazaki » mircea lucescu » rs ne la » kahraman ve terorist arasindaki celiski » gecenin guzelligi ustune olsun » kufur » karmayi eksiye de dusurseniz buradayim » ask her seyi affeder mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dollerim seni » yaran fotograflar » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » asirtma golu » medyabim » bayraktepe » polemik amacli baslik acip kacmak » tatli hayat » elvin besikcioglu » beyinsiz » milan baros » numayan olmak » abdullah gul » afyonkarahisarli » hani benim receb im receb im