yaradilani severiz yaradandan oturu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaradilani severim yaradandan oturu
  2. yaratilani severiz yaradandan oturu
  3. yaratilani severiz yaratandan oturu
  4. ne severiz ne terk ederiz
  5. severiz macar salamini
  6. babamizi cok severiz cunku
  7. oturu
  8. sevdigimizi secer ama en cok secmedigimizi severiz
  9. seda ablamizi seveni biz de severiz
  10. biz demokrasiyi cok severiz bizim parti kazanirsa

© 2008 - uludağ sözlük

yaradilani severiz yaradandan oturu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaradilani severiz yaradandan oturu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaradilani severiz yaradandan oturu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dusunce ozgurlugu » muge » cenk han alkaya » the waste lands » allah in turkce bilmemesi » emo tayyip » islam » milliyetcilik » sana deger » gormeden asik olmak » rails and ties » biraz da avrupalilar bizi boykot etsin » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hayat felsefesi » turk kizlarinin en cok hayalini kurduklari seyler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erol zavar » estonya milli futbol takimi » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » calismayacak kadar zengin olmak » neutrogena kullanan trabzonlu balikci » haydi deli oglan haydi belime dolan » loving every minute » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » kingo disco » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » fethullah gulen in dunyaya kazandirdiklari » son ada » bir teselli ver » nermin » poliuretan boya