yaradancilik 

kapat
  1. tanrı' ya inanmakla birlikte, belli bir dinin dogmalarını ve ilkelerini benimsemeyen, tanrı' nın evreni yarattıktan sonra onu, kendi yasasına göre işlemek üzere kendi başına bıraktığını öne süren ortaçağ ' da oluşan harekettir.
    #1698255 (silte, 28.05.2007 22:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaradancilik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaradancilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaradancilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaradancilik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » yemekteyiz hasan » asiri makyaj yapan kadin » kulkedisi » iab » uludag sozluk tromso taraftarlari » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » icat cikarmayin » turk futbolunun dunyadaki yeri » sedir adasi » saw 5 » kadinlar seks icin cildiriyor » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » hellboy 2 the golden army » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bkz baskili tisort » ben bu yaziyi sana yazdim » eksik okul » i am not anti social society is anti me » makinizm » akp » akasya asilturkmen » crab dance » teoremsel » selpak saticiligi » haggar » kizilsonya » belkis akkale » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » turkiye nin en komik kadini