yaradana yalvartma 

kapat
  1. ufuk yildirim ın en güzel şarkılarından biri. zaten epi topu kaç tane şarkısı var ki?

aramıza dağlar düşmanlar yalancılar girdi
    beni sana herkes anlattı o bir şeytandır dedi
    e inanamadim ben duyduğumda beni terkettiğini
    sende hic vicdan yok canım

aşkımıza gözler yalan sözler kitapsızlar girdi
    seni bana herkes oyunlarla kahretti geçti
    güvenemedin sen hislerinle seni aldattım sandın
    sende hic insaf yok canım

yaradana yalvartma yüreğime taş basma
    yaralıyım anla beni sorma düzelirim inşallah
    yaradana yalvartma yüreğime taş basma
    kendimi saldım beni sorma unuturum inşallah
    #1381545 (avedis, 06.03.2007 18:44)
  2. barda çekilmiş hoş bir klibe sahip şarkı. fil diyeti şarkısını söyleyen bizim murat klipte oynayanlardandır.
    #1437670 (chilavert, 21.03.2007 20:29)
  3. çok güzel bir şarkıdır. ufuk yildirim denince akla gelen ilk parçalardandır.
    #3093794 (kuvass, 04.03.2008 19:38)
  4. sözleri kenan dogulu'ya aittir.
    #3716649 (forever young, 25.07.2008 01:58)
  5. uf - er ikilisinin bir doneme damgasını vurmus parçası. introsundaki klavyenin macunlama tekniğini kullanması parçayı harikulade kılmıstır.
    #3795989 (rockonbaby, 10.08.2008 00:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaradana yalvartma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaradana yalvartma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaradana yalvartma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaradana yalvartma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk » kobrullah » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » cassio de souza soares lincoln » icine girilen kucuk kaygan delik » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » pasa selim » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » besibirarada » opucuk atmak » head and shoulders » time warp » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » terminator the sarah connor chronicles » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » belkis akkale » gercek takim taraftarlari » cagan irmak » zevzek forum » mesut » gel gunlerim » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » yari turbanli kadin » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » cikolatali pasta » hasmet babaoglu » erdal ozyagcilar » the final countdown » uyumak istememek