yaradana siginmak 

kapat
  1. türk milletinin genel davranış özelliklerinden biri olup,her işte kullanılır.
    Tedbir almak allah korusun
    Geleceği planlamak inşallah
    işe başlamak bismillah
    atağa kalkmak ya allah
    bir şeyden korkmak maazallah
    değerini korumak maaşallah
    kendine güvenmek evelallah
    #70199 (karga, 16.02.2006 10:42)
  2. şaşırma anında hayallah
    #1347992 (KeviN, 25.02.2007 20:23)
  3. kavga tasvirlerinde yaradana sığındım bir sağdan bir soldan
    affetmedim tarzında anlatımlar içinde kullanılan cümle. avcılar klubünün fight clup versiyonu. *
    #1348009 (geranium, 25.02.2007 20:26)
  4. yapılacak bir durum kalmıyınca, son çare olarak artık allahâ sıgınmakdır.
    #1348023 (moryel, 25.02.2007 20:27 ~ 26.02.2007 13:23)
  5. tek çaredir, hatta çaresizlik anın da bile son çaredir. neye inanırsanız inanın, sizi yaratan güçten yardım istemek gerekir bazen.
    #1348065 (karpuzkabugu, 25.02.2007 20:35)
  6. -Oğuzcum ondan sonra Yaradana sığınıp bir güzel dövdük biz bunu.
    +Karındaş naptın sen ya, unuttun mu biz mani dinindendik.
    -Yapma be, tüh...
    +Bizim dinimiz barışcıl bir din, uyguladığın şiddeti nasıl Tanrı'ya maledip haklı gösteriyorsun?
    -bilemedik valla, öyle deyyus deyyus konuşunca Allah ne verdiyse giriştik..
    +Allah mı?
    -Yolda gelirken bedevinin biriyle karşılaştık, "bizim dinde cihat var" dediydi..
    +Bumincim sen bir an önce terketsen diyorum obayı..
    #1437697 (zabalayn, 21.03.2007 20:35 ~ 20:36)
  7. yapılabilecek en iyi, en güzel insan eylemi. tabi eğer sığınabilirseniz.
    #3170676 (akustikcinayet, 21.03.2008 10:10)
  8. bir de arkadaslar arasinda deyim olarak kullanilir, durumu abartmak icin, misal:

ne goldu be, yaradana siginip vurdu adam...
    #3170703 (optimus prime, 21.03.2008 10:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaradana siginmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaradana siginmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaradana siginmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaradana siginmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurdun gelini » durduk yere pasta kesmek » tahsildaroglu peyniri » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » cek cumhuriyeti » nocturnal concerto » fadik sevin atasoy » yaran entryler » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » schmidt hakkinda » gaylik muessesesi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » hayretsin » sozlukteki kurt dusmanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikilmis gotun davasi » yolda yururken zenci gormek » yaran diyaloglar » reflation » bu memleket nereye gidiyor » kill for you » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » 6 » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » esantiyon » alevi » seks » bilkent sarisi » icat cikarmayin » feminist