yaradana siginip sumsugu koyarim 

kapat
  1. yaradana siginip allah ne verdiyse vurmak eyleminin tehdit şeklinde cümleleştirilmiş biçimi.
    #1496500 (eski yüz, 06.04.2007 00:02)
  2. iri yarı çocuk cümlesi.
    #1496536 (nikim yok benim, 06.04.2007 00:10)
  3. (bkz: zumzuk)
    #1496551 (micomania, 06.04.2007 00:12)
  4. (bkz: allah yarattı demem)
    #1496885 (deli bozgun dolu dizgin, 06.04.2007 01:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaradana siginip sumsugu koyarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaradana siginip sumsugu koyarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaradana siginip sumsugu koyarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaradana siginip sumsugu koyarim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» teno » ask degil » turkiye de krizin nicel gostergeleri » tombul ile tombis arasindaki farklar » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » deniz yilmaz » gemlik fayi » mucahit baykal » kriz miriz bahane gider kismak sahane » football manager 2009 » ben aslinda yogum » yaslilik » alternatif cinsel organ lakaplari » nefes alsin yeter » okulu asmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uyurken sutyen takmayan erkek » kurt cobain in kullerinin calinmasi » gasyan » yarock hasan » leica » insan hatalariyla yasar » junior reklam yazari » oktar babuna » futbola siyaseti karistirmak » huseyin uzmez » hahaha nasil baslik ama » sebepsiz icilmez » bim in insanliga kazandirdiklari » the fall » mondstern